Wednesday, 12 December 2012

Angkara malware

Berderau darah dibuatnya pagi tadi.
Tetiba pulak blog tak boleh masuk angkara malware dari blog di bloglist.
Panik sekejap sebab tak tahu nak buat macam mana.


#contoh dari google. 

Last-last tanya eca tuan blog ecadawinkyasha.com.
Eca suruh remove blog-blog dari bloglist melalui design blog.
Tepuk dahi sekejap sebab perkara mudah boleh tak terfikir.

Dengan segeranya terus remove blog-blog femes tu dari bloglist.
Lega.
harap-harap jangan blog ini pulak kena malware.
Seriau weh....
mintak dijauhkann.....amiinnn..

Luv,



6 comments:

  1. my frenz pun kene jugak adesss,,seram nih sampai nk deman dia haha,,,skunk dah ok dah ..

    ReplyDelete
  2. sejak bulan lepas lagi malware ni duk menganas...byk blog yg kena...

    risau gak blog nur..huhu

    ReplyDelete
  3. mmg banyak blog yg kena virus ni...tp ada byk tutorial cara nak mengatasinya...

    ReplyDelete
  4. erkkk! kes mcm ni pun ada..baru tau! =.='

    ReplyDelete
  5. ish!! seriau.. sy ni x tau cam ne gayanya.. mesti gabra..

    ReplyDelete
  6. Selalunya google Chrome yang cepat detect malware ni. Bila bukak guna Firefox ok je... Tapi camne pun kena remove dulu blog2 yang infected dari list kita.

    ReplyDelete