Tuesday, 4 December 2012

Sekitar kenduri bersunat anak-anak

Hujung minggu lepas balik kampung.
ada majlis kenduri berkhatan anak abang saya.
Makanya Amsyar dan sepupu dia Danish yang berkhatan kat hospital, boleh la menyelit sekali sebagai pengantin berkhatan yang nak diraikan.

#Amsyar dan sepupu2 yang diraikan bersama sengih yang semacam.


#Inilah geng sepupunya selama hampir 2 minggu di kampung. Bertembungnya loghat 'Ayaq, air dan ayor!' hahaha...


#meriah juga kendurinya. Ramai jemputan. Menunya saya tak sempat nak snap. Memang banyak sangatlah. Ada gulai tempoyak ikan patin bersama timun tua, itik masak kurma, gulai nenas ikan masin, ayam masak merah dan lain-lain.


#Nasi minyak yang lazat style Kuala Kangsar, itik masak kurma dan ayam masak merah yang selamat masuk perut.

#sepupu Najmi sebelah ibu dia pun turut sekali diraikan.  Seronok juga ramai-ramai raikan diorang ni. Bagi diorang makan ala-ala hidangan pengantin.


Memang meriah sangat la kenduri bersunat anak saudara saya ni.
Tak berpakat pun pakai baju oren, tak sangka pulak termengikut tema tuan rumah.
Kuat tak instinct we olls ni?

Ok.
Sesiapa nak Gula Stevia tu, bolehla pm saya ye.
Promosi pengenalan, hanya RM35 untuk dua botol Gula Stevia.
Stok VCO Softgel Catalyst pun masih available.

Thanx sudi baca. 
Luv,



13 comments:

  1. undang panjat pun ade..nugget panjat pun ada..hebatt..!

    lapo tgk makanan time2 gini..hihih...

    ReplyDelete
  2. cik nur....comel la udang panjat nugget panjat. ekeke...

    ReplyDelete
  3. meriah majlis khatan...suka nugget tu, sesuai utk budak2...

    ReplyDelete
  4. Qhaifa Nur... mmg itu yg bebudak suka makan pon... :)

    ReplyDelete
  5. sunat pun ada kenduri..baru tahu..

    ReplyDelete
  6. wahh. dapnyee nuget tuuu! haha.. habis kome kena potongg.

    ReplyDelete
  7. bertembung loghat tu mesti jadi kelakar kan..hehehehe

    ReplyDelete
  8. Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. meriah nampaknyer majlis, harap anak2 dah sembuh..

    ReplyDelete
  10. wahhh...dah macam kenduri kawen pun ada...siap ada udang panjat memanjat lagi tu...

    ReplyDelete
  11. masa majlis khatan ni, ada juga ank2 buah steff yg takut, nabes..mcm2 feeling pun ada. hehe, tapi last2 jadi juga berkhatan.. cuma sebelom je, byk karenah.

    ReplyDelete