Monday, 21 January 2013

Cinderella Malaysia

Assalamualaikum...

Tiada cerita menarik sepanjang minggu ini.
Kepala memikir macam-macam tapi idea tak keluar-keluar untuk entri blog sampailah saya terpandangkan gambar Dr Halina yang baru saja bersalin anak kedua.

Credit : Blog Dr Halina

Tahniah dengan kelahiran baby kedua. :)

Saya kagum dengan life Dr Halina ni.
Cantik, berkerjaya bagus, dapat suami hebat, anak pun cerdik....ermmm..
Sebijik watak heroin dalam novel, kan?
Adam Hawa versi realiti kot. hahaha...

Lepas tu siapa lagi ya?
Siti Nurhaliza pun boleh masuk juga kategori ini.
Susah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian.
Dia juga ada pakej yang agak sama... cantik, berada di puncak kerjaya dan bla bla bla lagi..

Ok.....kepala dah blank lagi tak dapat nak fikirkan.
Siapa lagi ya? Next.....




22 comments:

  1. Tahniah buat isteri angkasawan....
    ermm..siapa yaa...
    blank jugak ni....
    heeee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr.....
      amin...!
      insyaAllah....
      heheheheh

      Delete
    2. ye la cik nur....tuah manusia, siapalah yg tau....ye tak?

      Delete
  2. apa nama anak dia yang 2nd ni eh.. erm.. mesti macam2 dia ajar nanti.. cam si bella tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. x tau lagi namanya. mesti la jd mcm Bella juga... :)

      Delete
  3. emm memang nampak best kan?

    aku pun suke tengok die...

    ReplyDelete
  4. Geram tgk Bella tu.
    Comel sangattt :D

    ReplyDelete
  5. anak kedua ni Dr Halina bersalin dlm air jugak ke..??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak. Baca kat blognya mcm kat labour room je.

      Delete
  6. tahniah buat mereka... hehe.. semoga anak itu akan membesar dan menjadi seseorang yang berguna pada agama, bangsa dan tanah air..amin.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Boni. Dah dapat ibubapa yg hebat, harap2nya anak2 pun hebat juga.

      Delete
  7. Replies
    1. tetibe pulak nak jd cinderella. apa kes? hahaha...

      Delete