Wednesday, 16 January 2013

Kain pasang untuk Border Lace

Assalamualaikum...

Saya dah mulakan operasi mencari kain pasang untuk dipadankan dengan border lace jualan saya mengikut citarasa pelanggan.
Kadang-kadang customer ni tak tahu nak padankan border lace pilihan mereka dengan kain yang sesuai.
Masing-masing ada citarasa sendiri.
Nak beli yang dah siap-siap satu set, kebanyakannya berlining.
Makanya saya menawarkan perkhidmatan sebegini khusus untuk semua pelanggan border lace dari Audrra Blossom .
Pilih border lace dan nyatakan jenis kain yang diminta.
Insya Allah saya akan tunaikan satu persatu.
Sebagai contoh, saya telah memadankan beberapa pasang kain dan border lace untuk customer saya hari ini.


#pilihan customer Audrra Blossom yang telah pun siap dipos tadi.

Cantik-cantik,kan?
Semuanya hasil perbincangan dan harga pun boleh runding.
Best tak gitu?


Contoh-contoh baju kurung menggunakan border lace.
#Credit : FB


Dapat pakai border lace dengan jenis material kain yang disukai,
harga pun mampu milik, mestilah puas hati.
So, sesiapa yang berminat boleh inbox saya atau pm Audrra Blossom di Facebook.


Terima kasih sudi baca.
Luv,



10 comments:

  1. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  2. nak kene cari bahan kain utk raya ni.. nnt x de tailor yg nak.. huhuhu.. nak padankan dengan lace..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg kena awal sbb ada tailor lg 3 bulan nak raya pun dah tutup tempahan.

      Delete
  3. terbaik hasilnya kak... wah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang cantik. Sementara tengah jd trend, jom le pakat2 berbaju kurung border lace....

      Delete
  4. Replies
    1. mmg cantik2 cik nur....trylah sepasang utk raya tahun ni.. :)

      Delete
  5. hai cik yana.

    border lace wane putih ada ke?

    ReplyDelete
  6. salam.. just nk mnt pendapat.. sy ada baju silver.. border lace colour apa yg sesuai ye..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...