Tuesday, 26 February 2013

Sepi Itu Indah

Assalamualaikum.....bismillah...

Sejak saya berniaga online ni, waktu lunch saya tidak lagi seperti dulu.
Kalau dulu, selalunya nak jalan-jalan tawaf kedai dengan kawan-kawan.
Sekarang, tidak lagi.
Sentiasa lone ranger sebab nak uruskan hal pos barang di pejabat pos.
Akibatnya, saya makin seronok pulak jalan sorang-sorang sekarang ni.
Shopping pun sorang-sorang.
Makan pun sorang-sorang tanpa rasa canggung atau pelik lagi dah.

Hari tu saja layan blues di Secret Recipe sorang-sorang lepas balik kerja.
tempat di mana selalunya mesti pergi bersama kawan-kawan atau family.


 #beli kek dapat kopi free. 3.00 pm - 6.00pm shj.



#lasagna daging.

Seronok juga melayan kesepian sekali-sekala sambil menternak lemak dengan jayanya. kih kih kih....




16 comments:

  1. jgn ada yg igt yana solo lagi dah le ya hehe...kang ada yg ngorat pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada org nak ngorat, kak. hehe...

      Delete
  2. Alahai.. siannya kena lone ranger..

    ReplyDelete
  3. lain kali ajak la sura skali..lasagna daging tu bleh abis ke makan sorang?..fav sura tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak abes la sura. Macam membazir la pulak.... jom jumaat ni pi ayam penyet... :)

      Delete
  4. kasihan dia makan sorang-sorang....
    kalau saya tak tentu arah dibuatnya he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau zaman belum kawen, mintak mahap le nak makan sorang2. Sekarang ni ok je. :)

      Delete
  5. Replies
    1. memang. Ni tgh lapo balik tengok gambar ni. hehe

      Delete
  6. Nice kan lone ranger, boleh buat apa kita suka dan kurang dosa termengumpat ohoho.

    ReplyDelete
  7. Nur jalan sorang2 boleh lagi..bab mkn sorang2 tu tak boleh...hehe..
    selalu tapau je..pastu mkn dekat opis.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa..takut nampak macam forever alone ke? hahaha

      Delete