Friday, 8 February 2013

Cuba teka yang mana satu?

Assalamualaikum wbt.....bismillah...

Sebelum bercuti panjang dan blog ini akan bersunyi sepi sehingga Rabu depan...
saya nak bagi simple GA daripada Audrra Blossom bersempena perkara-perkara baik yang berlaku akhir-akhir ini.
Alhamdulillah syukur dipanjatkan kepada Ilahi kerana dikurniakan nikmat yang tidak terhingga ini. :)

Baru-baru ni saya skodeng anak teruna saya main bola di padang.
Rasa sayu di hati mengenangkan cepatnya masa berlalu.
Amier Amsyar dah besar. * sob sob...

So, apa yang u olls perlu buat simple je.

Soalannya berbunyi begini....




#YANG MANA SATUKAH AMIER AMSYAR? A, B,C,D,E,F,G atau H?

Mudah, kan? :)
Tapi seorang hanya boleh meneka sekali sahaja.
3 pemenang akan dipilih berdasarkan peneka tepat yang terpantas.
Tarikh tutup meneka ialah 13 Februari 2013.


Sila letakkan jawapan di ruangan komen.
Jom pakat-pakat join... :)


Selamat bercuti panjang sempena Tahun Baru Cina.
Good luck kepada sesiapa yang meneka.


Luv,



18 comments:

  1. akak teka C..hehe..pandai yana kenakan pembaca ya..:)
    gambar kecik conet..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....kalau letak besar sikit, habislah teka2 ni kak. Dia ada berderet aunty2 dan uncle2. Pasti bocor cepat. Punca pilih gambar ni sbb saya pun jenuh nak cam dia. Lebih 10 minit perati, baru cam. :D

      Delete
  2. Replies
    1. thanx Yumida. Lama x nampak. hehe...

      Delete
  3. selamat bercuti ye Kak...
    Nur dengan ikhlas hati teka
    D....

    bukan H...

    hahahhaha.. :p

    ReplyDelete
  4. aku teka Amsyar : G

    yang tengah bawa bola tu :)

    posisi : Penyerang


    ahahahha...


    * lama aku tak melawat ke sini Yana, berukband aku ni 'best' sangat :(

    ReplyDelete
  5. jawapan aj tetap sama macam semalam. G.... hope ada lah rezeki aj kat sini =) G = amsyar

    ReplyDelete
  6. bukan Encik H la aku kalau aku teka selain huruf H..hahaha

    okey kak, aku beli vokal H untuk Hohoi..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye. Mmg dah agak dah H akan teka yg mana. hehe...

      Delete