Thursday, 7 March 2013

Dua tahun yang indah


Assalamualaikum....bismillah...

Tak perasan hari ni birthday blog ni yang kedua.
Happy birthday my dear blog! ececeee.....macam orang la pulak nak celebrate bagai.
Walaupun blog saya ni biasa-biasa saja, traffik pun tak gempak macam orang lain....inilah tempat happy saya.
Banyak yang saya luahkan di sini, dah taip-taip lepas tu delete. hahaha...
Kalau sesiapa jumpa broken link kat blog ni faham-faham je la ye.
Perkongsian tersebut hanya sebentar kekdahnya.
Buat buang tension je. :p

#dah dua tahun kasut but  merah tu menapak demi tapak......



Saya sedang menghitung hari.....
makin berdebar la pulak rasanya.
Harap-harap semuanya dipermudahkan....aamiiinnn....




7 comments:

  1. tahniah kak..teruskan berblog..

    ReplyDelete
  2. 2 th..dah 2k lbh follower..perkembangan yg memberangsangkan hehe...

    err broken link..haha org tu sempat baca tak..:)

    ReplyDelete
  3. Selamat Ulangtahun blog yang kedua.. :)
    Ermm..menita apakah...

    Moga dipermudahkan segalanya....

    ReplyDelete
  4. Happy anniversary.. hehhee broken link, ok la at least terapi diri kan.

    ReplyDelete
  5. debaran apakah itu yana heee....

    aku dah masuk tahun ke 5 manatap dlm dunia blog ni yana.. tapi tulah. main tengelam timbul aja kah..kah..kah...

    ReplyDelete