Friday, 5 July 2013

Di saat tak berharap dengan Nuffnang

Assalamualaikum wbt....bismillah...


Dah lama tak dapat BE berangkai dari Nuffnang.
Selalu dapat satu, lepas tu menyepi.
Tadi saja-saja buka akaun terkejut juga la dapat 3 sekaligus!
hehe....happy.
Alhamdulillah..




Saya nak kongsikan tip-tip pasal Nuffnang pun tak berapa pasti sebab Nuffnang ni selalu di luar jangkaan.
Jenuh pulun tulis entri hari-hari pun selalu tak dapat juga.
Yang blog ni bulan Jun lepas ada 3 entri je kot, tapi dapat pulak.
Ish...memang tak boleh nak kata bila tiba bab BE.
Apa- apa pun istiqomah je la dalam menulis blog ni.
Sikit-sikit lama-lama jadi bukit.
In shaa Allah...



9 comments:

  1. Alhamdulillah..Bnyk Jgk Tu :(

    http://shafiqhashim.blogspot.com/2013/07/masih-setia-dengan-kekasih-lama.html

    ReplyDelete
  2. mmg pon.selalu bila kita buat x tau je.baru nk dpt.

    ReplyDelete
  3. Bila ditunggu mmg payah nak dapat, klu x update, buat xkisah mesti dapat be baru hehe..

    ReplyDelete
  4. Tahniahhh kak..
    Murah rezeki.. :)

    ReplyDelete
  5. ok lah tu, dari yang tak dapat.. hihi

    ReplyDelete
  6. akak pun tergerak nak buka nuff ari ni...ada la sekupang dua bertambah hehe..

    ReplyDelete
  7. tahniah.. sampai kembar 3 hihihihihi

    ReplyDelete
  8. Nuffnang memang macam tu, silent pay "ier " la pulak kan? Hmmm Tahniah syukur alhamdulillah pada awak.

    ReplyDelete
  9. hahahaha. nuffnang ni memang pelik.. hehehe. lepas ni update blog hari2 kak.. macam dulu2

    ReplyDelete