Wednesday, 23 October 2013

Buang kalori tambah kalori hujung minggu

Assalamualaikum wbt...bismillah..

Dah kena sound pasal tak hapdet blog. hahaha...
Meh sini saya hapdet.
Entah apa la nak cerita.
Macam takde citer best.
Haa......hujung minggu lepas pi jogging kat Taman Bukit Jalil.
Punya la ramai orang.

 #sebelum joging kena streching dulu.


 #aik? apesal macam jalan lenggang kangkung ni? Ini tengah joging ni tau. Kuat semangat betul Qisya. Jauh dia berlari tanpa stop. Hai laaa.....mamanya yang semput nak mengejar.


 #selalu datang area taman antarabangsa ni, tak pernah pulak amik gambar. Datang kali ni, meh pose banyak-banyak. Perasan dah sampai Holland dah ni. hehe..


 #Feeling kat Iran kejap. Konon-konon kat Isfahan Road, bole?


 #tengok abangnya bergambar atas batu, dia pun nak jugak.


 #LRT tak siap lagi. Nanti dah siap, bertambah mahal la rege rumah kat Bandar Kinrara ni. Sekarang ni rumah teres 2 tingkat yang biasa pun dah rege lebih 800k. Gila betul.


 #ini masa shopping sikit-sikit sempena raya haji. Tahun ni beraya dengan family sebelah encik hubby.



 #getah rambut letak kat tangan bukan kat rambut. Mana la rambut tak serabai.



#haaa.....ini menu Aidiladha yang lalu. Ada yang ditempah dan ada yang masak sendiri. Lepak kat rumah je pun. Tak beraya ke mana sebab diserang sakit kepala.


Cerita banyak, tapi tak berkesempatan la.
Tengok la tu semua gambar tak berwatermark.
Tapi ada ke yang nak cilok gambo-gambo blog ni?
Hahaha..... wonder jap. :p



12 comments:

  1. dh elok elok bakar kalori.tambah lak nasi impit bawah tu.hehehe.makan mmg sedap! nk makan!

    ReplyDelete
  2. amboii...meriahnya menu.. :)

    Nur langsung tak sempat snap pic raya hari tu..hehehehe

    err..siapa eh sound akak?hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kwn2 le sound. Kepochi betul diorang tu. hahaha..

      Delete
  3. Qisya maintain slim....cute...si abgnya tetap chubby hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. abgnya selera makan menjadi2. kalo ditahan-tahan kesian la pulak.

      Delete
  4. Yana..cantik Qisya pakai skirt tu...taknak ke joging kat Tasik Shah Alam...boleh join sekali..he he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg cantik le kak ina. Terima kasih bg skirt tu kat Qisya. Suka dia kalo dpt pakai yg cantik2.

      Delete
  5. lama tak singgah sini..selamat hari raya kak..hahaha..cantik taman tu kak, ade tasik tak kat situ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pun. dah lama x nmpk bundle. masing2 sibuk...hehe
      kat tasik tu mmg byk kolam. Ikannya pun besor2 saiznya.

      Delete