Thursday, 31 October 2013

Papa Johns Pizza

Assalamualaikum wbt...bismillah...

Kali ni nak review sikit makanan kat Papa Johns Pizza.
Selalu sangat lalu lalang kat depan restoran ni kalau meronda di IOI Mall Puchong tu.
Tapi tak berapa menggamit sangat la.
So, baru-baru ni dah takde idea nak makan kat mana, menyinggah la makan di sini.
Nak try katanya sebab belum pernah try. hehe..

# ini rupa restoran Papa Johns Pizza di IOI Mall Puchong tu. Rasa macam kat Mexico pun ada juga. hehe...


 #Tiap hari Selasa, hentam la nak makan banyak mana pun pizza kat sini. Bayarannya hanyalah RM15.90 seorang.


 #pilihan kami di hari itu. Pizza mexican katanya. Konon-konon nak makan yang pizza yang pedas. So, order la jenis ni. Tapi toppingnya agak mengecewakan. Saya makan sekeping je. Yang lain angkut balik rumah.


 #roti dan supnya.


 #closed up sikit rupanya. Nampak menyelerakan atau tak??


# yang ni side dish yang kami order. Chicken roll yang dituang keju atasnya.

Ok. Dah makan pun pizza di Papa Johns ni tapi inilah penilaian saya.
Rasa pizzanya tidaklah mengecewakan sangat.
Tapi di antara Pizza Hut, Dominos dan Papa Johns ni, Papa Johns berada di tempat ketiga.
Boleh la kalau sekali sekala nak merasa kelainan, ye tak?



26 comments:

  1. emmm dappp..:)
    akak suka sup cendawan..tak kira la makan piza apa pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun layan je sup cendawan. Tambah2 dgn roti panas.

      Delete
  2. nampak sedap pulak makan papa johns pizza nie..must try...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti singgah le. akak x tau lg cawangannya ada kat mana. hehe

      Delete
  3. Assalamualaikum, murah jugak tu Yong RM15 jer. Berbaloi-baloi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam. tp itu la masalahnya. Hari selasa...hehe

      Delete
  4. chicken roll with cheese tu mmg mengiurkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....kalau tgh lapar, mmg nmpk sedap je... :)

      Delete
  5. tak penah try lagi papa john..heee..kesian:)

    ReplyDelete
  6. tak pernah try papa john.. kat sini ade pizza hut je hihihi

    ReplyDelete
  7. erks...meleleh air liur..kat tempat niesa xde papa johns pizza nih..hehe..niesa singgah dan follow.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... cari pizza hut je. Tq niesa... :)

      Delete
  8. dah rasa baru boleh penilaiankan..mana yang memenuhi citarasa.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah....kena rasa sendiri. Kalau dengar cerita orang, belum tentu memenuhi citarasa kita. :)

      Delete
  9. wahh!!!sedap nye..tak pernah mkn kat sne lagi..
    sye nie bedal je semua pizza..sebab memang peminat tegar pizza haha

    ReplyDelete
  10. pergh.. pizza dia nampak sedapppp .. x pernah gi sini lagi.. mahal x?

    ReplyDelete
  11. jemput join GA teman yang 1st.. hadiah awesome!!

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html#comment-form

    ReplyDelete
  12. laparnyaa..!
    sedap2 kesemua tu ka...
    terliur ni..hehehe

    ReplyDelete
  13. saya pun blom pernah cuba.. boleh nak cuba nanti

    ReplyDelete