Monday, 25 November 2013

Vietnam, Kami Datang! - Part 1

Assalamualaikum wbt...bismillah...

Hari yang busy dan tensi tak memungkinkan saya menulis di blog.
Tapi sejak ada silent reader yang memang silent kat blog tapi memekak kat telinga, bila nak hapdet blog, bila nak hapdet...makanya saya rajinkan menulis dalam keadaan agak tak bersedia angkara tertinggal buku nota di rumah.
Makanya entri ini adalah intro sahaja tau.

Last week sempat ke Vietnam dengan kawan-kawan sweet saya sejak zaman study.
Friendship menghampiri 20 tahun. Gitu.
Love them so much. :)

Semua cerita saya di Vietnam akan ditulis mengikut pandangan dan pengalaman kami tanpa dipengaruhi mana-mana blog lain walau pun sebelum pergi, berminggu-minggu jugalah kami mencari info di internet memandangkan pemergian kami ini adalah berkonsepkan free & easy.
Nak murah kononnya. 
Banyak lagi trip ni. *wink wink :D








Ha ambekkk...
Angkara kawan2 saya ni, banyak terus gambar muka dekat-dekat.
Kalau tak, kirim salam la saya nak bergambar macam ni.
*keyakinan tak tinggi, kekdahnya. wakaka...
Tambah-tambah tepek kat blog.
Takpe.
Bagi can. hehe..

Nanti saya cerita mengenai Vietnam, ye...

#pasal Pasar Ben Tanh dia...


#pasal persembahan rakyat dia.... yang grrrrr....


#pasal Sungai Mekong dia....



#pasal makanan dia...


#pasal buah-buahan dia...



#pasal rakyat dan bangunan dia....


#pasal pengalaman trip kami ini...

Mak aihh....
Memang panjang.
Rasa macam-macam nak cerita dan kongsi.
Tapi ini memang kenangan yang sweet dengan kawan-kawan sweet saya.
Bape banyak kali sweet daaaa..... hahaha..



#suatu masa lamaaaa dulu di Tasik Bedugul, Bali, Indonesia. Ular sawa ni memang berat. 44 kg. Hmmm....Zaman remaja memang sweet. Err...sweet lagi. :D Hadap je la u olls....




6 comments:

  1. bestnya...!

    nanti citer la detail2 tau..bajet bape..
    boleh gak nur membajet nanti..
    hehehe

    ReplyDelete
  2. boleh buat byk entri pasal trip tu hehe...mak dara yg vouge pergi bercuti...

    ReplyDelete
  3. owhh memang sweet pun, semau pun para gadis rupawan, citer la lagi, tepek gambar banyak2 tau.

    ReplyDelete