Thursday, 26 December 2013

Kedai Kopi 1, Taman Tasik Shah Alam

Assalamualaikum wbt...bismillah...


Mari review restoran Kedai Kopi 1 di Taman Tasik Shah Alam.
Hari tu lepas balik kursus yang tak menyediakan makanan tengah hari, bos suruh makan je kat Kedai Kopi 1.
Dia kata, order je apa yang nak dimakan.
Kemain order je la kitorang ni. hehe...


 #ini namanya Maryland Chicken. Ada sos yang agak manis, beserta nenas, salad, coleslow dan french fries. Harga RM12++.


 #Ok. Yang ni Chicken Chop dia. Portion agak kecil berbanding Maryland Chicken. Boleh laaa....



 #Yang ni Sago gula melaka. Ada letak aiskrim. Rasanya memang sedap.



#Ini menu yang saya order. Chicken Grilled. Sebelah ekor ayam saiz kecil. Harga RM 18 ++ . Rasa yang boleh tahan tapi saya suka Maryland Chicken lagi kot.


Sebenarnya ada banyak gambar lagi.
Tapi dari kamera lain la pulak.
Since malas nak transfer gambo kekdahnya, saya letak mana yang ada.
Keseluruhan, makan kat sini adalah best.
Ruang restoran yang selesa, ditiup angin sepoi-sepoi bahasa...maklum la tepi tasik, ko.
Lepas tu, banyak pilihan pulak tu.
Haruslah hujung minggu bawa anak-anak makan kat sini.

Alamatnya di :

#nampak tak? hazabedah punya pemalas. hahaha....


Dan terpaksa jugak le curi sekeping gambo dari blog orang. Kui kui kui....

#credit kat blog Apa menu hari ini

Blog apa menu hari ini lebih detail kot bercerita. hehe...
Yang penting, blog berhapdettt..... ;)




6 comments:

  1. salam, mmg best melepak di Kedai Kopi tepi Tasik ni,tempat feveret kami suami isteri ni dulu, skrg je mmg jarang pergi.. byk memori disitu =)

    ReplyDelete
  2. haaaa....mesti selalu dating sblm kawen kat situ. kikiki....

    ReplyDelete
  3. ahhh ku pergi blog yg penuh dgn makanan =.= please lapa. hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Letak gambar makanan le senang nak citer. hehe...

      Delete
  4. Dua2 kedai kopi tu tempat wajib kitorang pegi...sedap gak kan Yana...rumah depan aje pun nak naik kereta kalau pergi...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye la....jalan kaki je pun bole...heh

      Delete