Friday, 3 January 2014

Telekung Lycra Lace

Assalamualaikum wbt...bismillah...


Kepada pembaca blog saya yang budiman.
Sebenarnya, stok telekung masih banyak.
Yang terbaru ialah Telekung Lycra Lace.
Punyalah lama baru nak update. huhu..

Telekung Lycra Lace ini bukan saja cantik, tapi sangat selesa dipakai.
Masuk je kat muka tu terus rasa selesa sebab elok je terletak dan bertutup dagu.
Telekung Lycra Lace juga sangat sesuai dibuat hantaran.
Mari kita lihat koleksi-koleksi menarik Telekung Lycra lace ini.






























Telekung Lycra Lace yang cantik menawan, kan?
Lace ada yang terletak di bahagian kepala, ada yang terletak di bahagian badan dan lutut.
Sesiapa yang berminat dengan telekung Lycra Lace ini, Whatsapp saja saya di nombor 019-2764682.
Harganya hanya RM100 sepasang.
Sesiapa yang nak jadi ejen pun boleh.
Whatsapp tau.
Bagitau je nak kaler apa, nanti saya Whatsapp gambar yang masih available.
Telekung Lycra Lace memang pilihan terbaik.





8 comments:

  1. cantik2 tapi warna merah takde huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada. Wassap je akak. Kat sini tak uplod semua.

      Delete
    2. Ada. Wassap je akak. Kat sini tak uplod semua.

      Delete
    3. Sy minat ngan telekung lace kt muka..still ada jual lgi ke?

      Delete
  2. cantik2 semua, tai telekong azza dah banyak....... teringin la satu

    ReplyDelete
  3. salam, nk tanya kain ni berat tak? kalau bert sgt x selesa jgk kan...and warna apa lg yg available? sy prefer earth color..emel me at chika_83@hotmail.com ye..thanks :)

    ReplyDelete
  4. telekong lycra double renda

    email:nurasrahassan@gmail.com

    rm85

    ReplyDelete
  5. kain telekong ini ringan dan terletak dimuka apabila dipakai..menutupi sehingga lebih dr paras lutut.pelbagai pilihan warna ada djual disini.

    harga sehelai :rm85 termasok penghantaran

    sesiapa yg ingin menjadi agent boley terus menghubungi saya:

    nurasrahassan@gmail.com
    terima kasih.

    ReplyDelete