Monday, 14 April 2014

Cek Nuffnang Dah Sampai

Assalamualaikum wbt...bismillah..

Saya berblog tidaklah seserius mana.
Ada cerita, tulis.
Tapi kalau datang malas nak hapdet tu, ada cerita banyak pun tak cerita.
Untung blogger-blogger cantik, tunjuk gambo muka sekeping, bagitau hari ni pakai shawl apa dan lipstik apa...terus boleh jadi satu entri. hehe...
So, baru-baru ni bila terima cek dari Nuffnang , rasa happy jugalah.
Lepaslah nak bawa anak-anak pergi bercuti-cuti Malaysia.


#lama tunggu ko wahai cek. hehe...

Saya cashout dalam bulan Januari.
Soksek soksek jugak dengan blogger lain, nape lambat beno dapat cek.
Ada yang kata Nuffnang tunggu ramai blogger cashout dulu, lepas tu baru hantar berjemaah.
Ooooooo....gitu.
Lama kot mengumpul.
Jadilah ye.
Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. :)
Blogger-blogger baru semoga bertabah mengumpul.
Kalau nak laju lagi, kena rajin la join event dari Nuffnang.
dan istiqomah dalam berblog.
Blog ni masa mula-mula dulu, takde sape pun datang baca.
Sekarang ni, ada pulak yang rajin snap screen. hahaha....

Terima kasih readers.
Terima kasih Nuffnang.
Saya tulis biasa-biasa je.
Yang baik, ambil manfaat....yang buruk, bagitaulah saya. *Eceh!



12 comments:

  1. haha..nak tau berapa angka yg diblurkan tu...pssttt..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sikit je kak. Gempak je lebih. ekekeke...

      Delete
  2. tahniah...boleh la beli apa2 yang patut kan..

    ReplyDelete
  3. Lama ye Kak Cho nak tunggu Nn pos cek? Saya tak pernah cashout lagi.. Tengok amaun pun segan nak cashout lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama gak le. dia kata sebulan. tp alhamdulillah le, sampai jugak cek tu kat tgn.

      Delete
  4. Mesti banyak ni. hehe tahniah sis. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pada akak yang jenuh cari rezeki, itu kira banyak le. :)

      Delete