Saturday, 24 December 2016

Flower Chimp - Penghantaran Bunga Percuma

Hello readers...

Good news here! Eh, tetiba pulak macam nak bagitahu berita penting. Ini haa.....memang penting pun. Kalau anda tercari-cari kedai bunga yang membuat penghantaran percuma atau free delivery across Malaysia, cubalah Flower Chimp !

Apa yang menarik lagi tentang Flower Chimp ni? Sudahlah penghantaran percuma, boleh hantar order pada hari yang sama pulak tu. Tapi hari Isnin- Sabtu sebelum pukul 12 tengahari, tau.





Nampak tu? Gubahan menarik setanding harga. Yang paling penting, penghantaran percuma! Memang best.

Kalau anda melawat page Flower Chimp ini gubahan-gubahan bunga cantik ini juga ada yang terdapat di dalam pasu. Tak perlu pening-pening cari pasu apabila menerima hadiah jambangan bunga dari seseorang kekdahnya. :D



Sebahagian contoh jambangan bunga di dalam pasu yang ditawarkan oleh Flower Chimp .

Last but not least, Flower Chimp juga menawarkan diskaun kepada pembaca blog Yana Halim ni. Kod untuk pembaca ialah YANA15. Rugi tak grab peluang ni, tau. Hah, tunggu apalagi? Sila lawat Flower Chimp dan guna kod YANA15 tu.

Hubungi +601151164939 laju-laju. :D

1 comment: