Wednesday, 28 September 2011

Segmen Jom Tambah Follower bersama Lulu Caldina


Nih pentamak follower nak join segmen adik comel cute pencinta Chelsea si lulu caldina. Hahaha.... Pentamak ye cik kak?  Melampo nak kena tampo le kekdahnya tu, khennn?? (errr.....tapi memang suka kalau nombor kat 'join this site' tu bertambah...hehe) jangan tipu diri sendiri , ok. Tu yang teringin nak join segmen ni.

Lulu , akak selalu datang blog lulu baca2. So, segmen nie nak support Lulu lagi la kiranya. Semoga bertambah maju jaya lagi dalam dunia blogging.

Eh korang tunggu apa lagi? Jom ramai-ramai pakat join Segmen Jom Tambah Follower  kat blog Lulu tu ye. Mudah-mudahan follower bertambah. Bertambah jugalah kenalan dan mengeratkan lagi silaturrahim bersama blogger sekelian yang ada. (terpanjang la pulaakkk...)


18 comments:

  1. Salam berkunjung dari segmen Lulu Caldina. Salam ukhuwah salam silaturrahim.
    Dah follow sini yang ke- 1263 ye..
    Follow lah kembali kalau sudi.

    Ikhlas
    ~Gen2Merah~

    http://gen2merah.blogspot.com/2011/09/segmen-lulu-caldina-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  2. Salam berkunjung dari segmen Lulu Caldina. dah follow..tq sudi singgah dan follow

    ReplyDelete
  3. liyana...yup. qisya dan neneknya. :)

    ReplyDelete
  4. hahahak . singgah & follow sini dari segmen same >_< salam kenal dari myra kak . hihiks .

    ReplyDelete
  5. hye dear ! ryn singgah dari segmen cik LULU :)
    nice blog. . hehe. . suke3. .

    ReplyDelete
  6. salam...mama dtg dr segmen lulu mama dah follow jom dtg blog mama yer...:)

    http://maszull.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  7. dtg dr segmen lulu caldina. jom g blog saya meh =)

    ReplyDelete
  8. kisah klasik azura singgah dr segmen lulu :)

    ReplyDelete
  9. salam kenal..dah follow awak.

    singgah dari segmen "jom tambah follower" Lulu.

    Jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  10. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  11. salam kenal ... dtg ronda2 dr segmen cik lulu ... nak nek vespa jom singgh blog sj ... vroooommmmm

    ReplyDelete
  12. marina jalan2 dari segmen lulu....

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  13. peepp~ peep~ Iqa dtg serbu cnie dari segmen lulu^^
    Salam kenal yea :)
    Jemput singgah,

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  14. Hai... salam singgah blog dari segmen lulu pages... nice blog n i dah follow... hope u do the same to my blog...

    ana-adni-collection.blogspot.com

    http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-follower-by-lulu-pages.html

    tq dear...

    ReplyDelete
  15. MUKA haluih follow kamu.;)

    http://mukahaluih.blogspot.com/

    ReplyDelete