Wednesday, 29 February 2012

Ramainya Blogger CANTIK, HENSEM dan COMEL!!!

Saya tak tahulah sama ada saya nie bermata kero atau terkena ilusi optik semasa blogwalking.
Tapi serius nak bagitahu.
Awat semua blogger cantik-cantik dan comel-comel semuanya ye?
*err....jawapan ke persoalan nih?

Itu yang saya nampak la.
memang semua cantik dan comel la para bloggers sekelian.
cop! ini bukan ayat perli tau.
sebab dah tengok ramai sangat yang cantik dan comel.
sampai ada yang saya follow sebab tuan blog comey bebeno...hahaha

tapi itu dalam bloglah.
tak tahulah kat realitinya macam mana.
cantik dan comel jugak ke?
maklumlah tak pernah berjumpa.



btw...
nak lagi comel, cantik dan hensem...
rajin-rajinlah singgah dan komen.
konfem masuk bloglist saya.
tak payah ada segmen-segmen tag sini sinun.
best, kan?
errr.....comel tak saya? 
*nak jugak tu....kikiki..




55 comments:

  1. macam akak jugak :D konpem akak pun comel :)

    ReplyDelete
  2. kdg2 sy terfollow blog tu sbb awek tu cun sgt..kih kih kih

    ReplyDelete
  3. Fatin.....hahaha...akak comel ye? sengih sorang2 sambil pintal tudung... LOL...

    ReplyDelete
  4. Arulchelsea... tu la pasal. Penting juga tepek gambo cun ye. hehe

    ReplyDelete
  5. HAHA jgan leww segan- segan akak :D

    ReplyDelete
  6. Hmmm...akak ni dah terlebih comel dgn lemaks sana sini. Kalau jumpa, tanjat Yana nanti. Itulah pasal akak tak pernah letak gambar dalam blog sebab takut orang tak nak singgah lagi. Hahaha.

    p/s t.kasih follow akak ya.

    ReplyDelete
  7. sy xcumell pun..tapi sy tahu akan n anak2 kompom comel..

    ^__^

    ReplyDelete
  8. kak aidah.....lemaks byk pun comey jugak. isi blog best, mesti rajin org singgah... :)

    ReplyDelete
  9. Cik Nur... ini contoh blogger comel. Rajin singgah dan komen. Thanx Cik Nur....nanti dpt la anak2 comel tu sbb maknya pun dah comel... :)

    ReplyDelete
  10. hehehe...memang..kekadang folo sbb gambar anak dia comel.... yana pon apa kurangnyer kan..kan ^-^

    ReplyDelete
  11. Tipulah akak tak pernah jumpa saya..hehehe.. Saya dah tentu comel kan.. kalau tak takkan akak ambil jadi adik angkat har..har..har..

    ReplyDelete
  12. tetiba maluuu laa pulaaakkk kak yanaaa puji saya comelll muahhahhaha kak punn comelll jugakk alaaaaaahaiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  13. alaa.. awk pon mesti comell :)

    p/s : terima kasih . sy mmg comel.. hahaha ! * perasan jee kan

    ReplyDelete
  14. akak..i'm new here..akak pon comel la..:) 2 yg ramai follower 2..including me..*wink*

    ReplyDelete
  15. hye akak..lupe nk letak link tad..http://haliqdiaz.blogspot.com/
    :)

    ReplyDelete
  16. izan...sbb anak comel? comel la si Qisya si hidung penyek tu ye? hahaha..

    ReplyDelete
  17. syani.... ha ha ha....no komen. :p

    ReplyDelete
  18. cik pha....dah kata mcm lisa suri hani.....mesti la comel... :p

    ReplyDelete
  19. teha...dah komen kat sini comel le tu. hehe

    ReplyDelete
  20. haliqdiaz...tq...toce... * sengih lebo2... LOL

    ReplyDelete
  21. akak comel.. anak2 lagi la comel.. tu yang follow.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  22. comel? nampak sgt kita tak pnah jumpa. hahahaha ;D

    ReplyDelete
  23. AdamHawa.... yelah....terima nih. hehe..

    ReplyDelete
  24. namilysa.... iyolah tu. hehe

    Alynn Notnot....eh? x jumpa pun, tengok gambar tu comel je...comel le tu... :)

    ReplyDelete
  25. mama amana....ye tau. amana mmg comel sbb mamanya comel... :)

    ReplyDelete
  26. caer sasuke.... nape? tak hensem ke? hahaha....
    *ala, sekali sekala nak ngaku comel apa salahnya. Benda positif tu.. :)

    ReplyDelete
  27. kekadang gmbar owner memg mempengaruhi follower gk..org lg tertarik..hehe

    ReplyDelete
  28. zaza...thanx..err...apa yg sweet tu? :p

    ReplyDelete
  29. HalaTuju.... betul sangat. Banyak juga yang akak folo sbb tertarik dgn tuan blognya. huhu...

    ReplyDelete
  30. tuan blog ni pon kompem comey...:)

    ReplyDelete
  31. pergh..nasib baiklah saya ni kacak..tak termasuk dalam kategori2 kat atas tu.hahahaha

    ReplyDelete
  32. haha, sangat suka entri ni, huhu.. (n_^)

    ReplyDelete
  33. hahaha comel la awak...kehkehkehhh

    ReplyDelete
  34. muahhahah.. -_- btw... comel baby tu.. ekekkee..

    ReplyDelete
  35. maksudnya...Yana folow misz domu sebab cuhmey ke?perasan..pang!

    hehehe..thanks yer..kamu pun cuhmey gak..

    ReplyDelete
  36. agree~ my blog x cantik & comey sgt, tp boleh la..hehe~..if sudi, be my follower ya..tq :-)

    ReplyDelete
  37. Ungu Violet...aik? mana gamba saya yang comey tu ye? nak tepek kat header. LOL...

    ReplyDelete
  38. Hani Asyira....comelll....thanx sudi singgah & komen.. :)

    ReplyDelete
  39. Boni JLL3....kacak? oklah tu. seangkatan dgn hensem... :p

    ReplyDelete
  40. Eurika....alolo...sesekali buat entri mcm nie...best jugak feelingnya. hehe..

    ReplyDelete
  41. Mr Clive.... adehhh....tq Mr Clive yang hensem dan kacak! :p

    ReplyDelete
  42. Misz Domu.... blognya comel...ceritanya comel...tuan blognya comel...haruslah follow.. :)

    ReplyDelete
  43. akak yana mmg comel!..tgk jela anak2 tu...amboy pt lewat tdo..hehe..fb sy tu mau dibiarkan pupus kak..hehe..capek dgnnya..

    ReplyDelete
  44. chrystaleisya..dun worry...akan menyinggah. comel tu luas maknanya tau... :)

    ReplyDelete
  45. SYARIFF HAIKAL...see? *gigih jugak guna caps lock...hahaha.
    btw, apesal capek dgn fb? bukan selalu tepek status pun. blog pun jarang hapdet. x pe la. student bz study... :)

    ReplyDelete
  46. hehehehe.. seangkatan? kalau macam tu tukar la..saya nak jadi huduh.haha

    ReplyDelete
  47. Boni JLL3....tu laaa...tengok brader ensem pakai baju kemeja pink....dah kacak sgt, kena la follow. kikiki..

    ReplyDelete
  48. ehehe...

    kita semua comel (on our own way)!!

    ReplyDelete
  49. Mr Clive....selamat petang! hehe

    najwa.....yup betulll...setuju sangat. :)

    ReplyDelete