Thursday, 3 January 2013

Nurseri tanaman hiasan di Padang Serai, Kedah

Sesiapa yang ingin menghias laman rumah masing-masing,
mari dapatkan pokok-pokok tanaman hiasan di nurseri Yong saya.
Semuanya pada harga yang murah dan berpatutan.
Nurseri Yong saya ni turut menjual tanah, baja dan pasu pokok bunga.
Tidak susah mencari nurseri ini kerana ia betul-betul berada di persimpangan Sidam Kanan menghala ke Sungai Petani.

Alamatnya seperti berikut:

AZR Sinar Venture,
No. 27A, Kampung Guar Lobak,
09400 Padang Serai, Kedah.

No Telefon : 012-4328595 (Pn. Rose / Yong)


 #Arnab yang comel-comel turut dijual di nurseri Yong ni.



 #Pokok-pokok hiasan dijual pada harga yang sangat berpatutan.



 #Pelbagai jenis orkid turut dijual. Harganya sangat murah, ok.



 #Pelbagai jenis dan saiz pasu bunga, baja dan tanah turut dijual.



 Pelbagai jenis anak pokok bunga, pokok herba dan buah-buahan.



 #Geram betul tengok arnab-arnab kat sini. Comel!



#budak baju oren dan pink tu tidak termasuk utk jualan ye. hehe...


Sesiapa duduk area Sungai Petani pun berbaloi juga membeli-belah pokok-pokok di sini.
Harga dijamin berpatutan.
Sila beritahu kawan- kawan.
Especially ada mak-mak yang pencinta orkid tu. :)

Terima kasih.



19 comments:

  1. Dah terer buat collage ye kak.. Nanti akak besarkan sikit grid spacing @ buat border untuk setiap gambar baru nampak lawa sikit..

    ReplyDelete
  2. kalau mention nama Yana..boleh dpt deskaun dak hehe...

    ReplyDelete
  3. @SYANI

    mana ada terer. Ikut yg syani ajar le. hehe..
    Bab border tu mcm perasan jugak tadi. Nanti buat lain. :)

    ReplyDelete
  4. @cahayaituaku
    memang. Bulu panjang smpi tutup mata. :)

    ReplyDelete
  5. @Miss Nurun

    Yong tu maksudnya panggilan kakak sulung untuk orang Perak. Kakak saya lebih mesra dipanggil Yong. :)

    ReplyDelete
  6. aku minat bonzai kak..ade ke murah2..

    ReplyDelete
  7. aj blk kulim nnt boleh la singgah sana

    ReplyDelete
  8. @Ym.Bundle

    bonzai mmg le ada. Tp nak suruh akak mengangkutnya x dapek le. Tak muat kereta.

    ReplyDelete
  9. arnab tuuuuu...! Grrr...
    umah nur xde laman kak..sedih..huhuh

    ReplyDelete
  10. wah..arnab pun ada dijual juga??? comellah arnab tu..hehehe

    ReplyDelete
  11. @boni kacak

    ada la boni. Kalau nurseri akak tu dekat lembah klang ni aje, mau akak presentkan sekor...hehe

    ReplyDelete
  12. kalau dari terat batu..jalannya ke mana?tolong tunjuk jalan sikit hehehe tq!

    ReplyDelete