Tuesday, 26 April 2011

BLanK

Banyak hari dah mcm nie.
Takde idea nak tulis.
Cerita mcm byk, tapi nak upload gambar menyeksakan.
Punya lambat terhegeh2. Tak larat tunggu la pulak.
Last2 macam ni la.
Jalan2 tengok blog.
Seronok jumpa blogger peramah.
Tak berapa seronok jumpa blog berat mcm2 widget.
Boleh bengong lappy mocik, tauuu...
Tambah2 background hitam.
Mocik nie rabun. Hehe...
Ok. Jom share pengalaman blogwalking bersama2.
Apa yg disukai atau tidak.
Untuk pedoman mcm mocik nie yg baru je nak sibuk berblog.
Komen banyak2 ye... :)

10 comments:

  1. commeyynerrr... kalah sy yg comel nei..

    ReplyDelete
  2. ini entry bajet ramai org nak dtg komen...hahaha....erk! ade org rupanya...
    atif.....apakah yg commey itu? baby kat header itu kah? atau tuan blognya? hahaha...

    ReplyDelete
  3. "..huhuhu... suker cara kak yana b'celoteh.. t'gelak sy sowg2.. ibarat menonton citer hantu kak limah balik rumah tp versi membaca.. hahaha.. jgn mrh.. guwau2 jew.."

    ReplyDelete
  4. jelleesss nengok blog chantek,kiter dh lar lemah bab tue~gagagaga

    ReplyDelete
  5. nomey....kak dalimawati aka hantu kak limah tu mmg org kampung akak pun. so, ada sikit t'kena syndrom kot...hahaha..

    cotton lady......akak jeles tengok blogger yg byk idea. Mcm mana boleh letak entry byk2 x tau la. Pastu yg cantek pun satu hal jugak. Kreatif betul header siap design2 lg. Akak tempek gambo anak je...huhu...

    ReplyDelete
  6. tetiba je.. 'follow me back'....tapi x follow kita pon. kikiki....tetiba rasa...(sendiri faham la...)
    adoyaiiii.......

    ReplyDelete
  7. "..ye ke.. no wonder la.. ader ler iras2 ckit.. ni mesti bau2 durian.. hahaha.."

    ReplyDelete
  8. true, byk mcm tu, 'followed, follow me back' tapi x follow pun.. :( btw blog walking :P

    ReplyDelete
  9. hikayat nomey....bsu durian? alamak! lapo deghoyan la pulok....huhu..

    sweetandspicy....ade pulak sistem i follow u...u follow i balik. ekeke...

    ReplyDelete
  10. CZUEKA DTG LEPAK KE MARI..
    huhu idea dtg la cpt

    ReplyDelete