Wednesday, 29 June 2011

Operasi menyendat perut

Dah lama tak makan laksa hasil masak sendiri. Jadi di hari jadi Qisya nie nak buat pot luck makan kat opis ramai2. Maklum la, sejak dapat big bos baru, rutin dulu2 dah tak sama. (imej pun dah tak sama sebab kena pakai baju korporat..huhu..) Maka makin besarlah penyebab kami makan kat opis je. Jimat pun jimat....bertambah kasih sayang pun ye juge...ekeke... (mereka yg di dalam gambo dilarang mengomen :P ...)


proses potong-memotong bahan2 untuk laksa. siap ada pemerhati tuu....hehe


tu diaaa...chef sedang menyediakan sandwich yg mabeles... (sekali lagi, mereka yg di dalam gambo dilarang mengomen...hahaha)


memotong sandwich pun kena ada caranya tauu....


makanan kami dari pagi sampai ke petang....sandwich, nasi lemak, nasi goreng, laksa & buah2an....


sambil makan sambil posing sambil belajar cara2 potong memotong.  Makan sampai sendat perut hingga ke petang.  Alhamdulillah...... err...Kalai! buat scary jer tau tutup kepala macam tu.... (lately rasa tulis ayat tunggang langgang  je. nape, ek?)


14 comments:

  1. apesal kak sal x nampak gambonyer..cemana nak leleh air liur nie...

    ReplyDelete
  2. apesal x nampak? ada je nih? nape pulak daahhh....

    ReplyDelete
  3. terbelog... aik? memang takde gambar la bila bukak kat opis...heraannn...

    ReplyDelete
  4. hatikubaik....memang chef pun. belum level chef wan je...hehe

    ReplyDelete
  5. pot luck ni mmg bagus..
    di samping mnjimatkn dpt gak rasa byk mknan yg sedap2..:)

    ReplyDelete
  6. nak komen gak..sebab gambar tak nampak..:)sandwich ati tersedap di dunia..hoho jgn mara

    ReplyDelete
  7. life kami.....kalau tak sedap pun makan jugak...hahaha

    ReplyDelete
  8. ok...dah nampak gamba...hehe...sedapnya laksaaaa

    ReplyDelete
  9. kak sal masak lagi sedap. dapor ofiser la katakan...hehe

    ReplyDelete
  10. syaza...mcm tu la kami hari2. makan sorang2 tak best... :)

    ReplyDelete