Thursday, 14 July 2011

Transformers 3

Transformers datang lagi. Happy betul sebab memang movie yg dinanti2kan. Jadi, saya & encik hubby nak ambil kesempatan tengok wayang lepas habis buat appoinment kat Hospital Serdang. Ramai dah tengok tapi macam tak meriah je nak bercerita masing2 kat opis. Kurang best kot mcm sebelum2 nie. Kesempatan berdating berdua nie tak boleh dilepaskan.  Jadi, teruja jugak la nak pergi tu. GSC kat IOI Mall tiada yang show biasa. Semuanya 3d. Terpaksa la kami pergi ke Sunway Pyramid. (terpaksa konon....padahal ok je kat mana2 pun...hahaha)

*google

Tak berapa rajin nak  review sekuel Transformers yang ke 3 nie. Korang tengok la sendiri. Bukan apa, rasa macam kurang sikit. Mungkin sebab takde Megan Fox kot. Watak Carly nie menten cun je semedang. Tengah huru-hara bangunan senget nak runtuh pun, mekap tak comot, baju menten putih. High heels pun tak jadi gangguan. hebakkk mung Carly. Boleh menang lumba lari pakai high heels! wakaka..

Dah habis tengok wayang tu, bermulalah sesi jalan-jalan cari makan. Nak cari nasi jugak untuk lunch.


Nasi goreng tomyam untuk saya.


nasi rendang ayam untuk encik hubby.

Kat mana kami makan nie? hoho...Tak ingin rasanya nak tolong promote. Masakan brader yg masak goreng-goreng kat kafe tempat kerja saya lagi sedap kot. Air yang kami pesan pun kurang sedap tak sebanding harga yang mahal. Jadi, biarlah rahsia. hehe..


Lepak minum selepas penat ronda kedai2 kat Sunway Pyramid mencari baju raya anak. Best juga tengok view dari tempat lepak kami. Encik hubby tengah layan blues. ekeke..


pemandangan di luar. Ramai Pak Arab tengah bercuti. Penuh Sunway Pyramid tu dengan Pak Arab.


Kalau pergi ke Sunway Pyramid mesti nak beli pretzel tersedap nie.


Pilih caramel almond ye kenkawan. Rasa yang sangat mabeles. Harganya RM4.60 sebiji.


Apakah motif gambo ini? Hiasan semata2. Mana tau kot2 dapat menghilangkan sedikit kerinduan auntie2 yang jauh di mata dan dah lama tak jumpa Qisya tu. (ish ish ish...ate, tiap kali buat entry, pakai baju nie je la pun. Lantak la kalau korang boring...kah kah kah..)



Posted by Picasa

5 comments:

  1. AKak tu da la mengata ex gf sy carly tu..hhahahaa....perhhh kak bab makanan tu..x tahan ble tgk...psekkk len x lau lebey..tapau arh kak..hahah..

    ReplyDelete
  2. ros diana... mesti la. wajib tonton tu... :)

    haikal...kate ex gf. tak pe la kutuk kot. ekeke....
    bab makanan memang la. sape2 nak buat show ala2 jalan2 cari makan, boleh la jemput akak jadi pengacara. hahaha...

    ReplyDelete
  3. sy tgk transformer 3 smpy t'tido2..dh lar tgk midnyte..hehe~

    ReplyDelete
  4. atiqah...ok la jugak. cuma yg First & second lagi best kot.

    ReplyDelete