Monday, 31 October 2011

1 tahun 4 bulan

Cerita macam banyak. Tapi bila datang penyakit malas nak hapdet blog, dah berlapuk gambar-gambar yang nak diletak kat blog tapi tak letak-letak. Tak cerita-cerita. Adoyaiii.....mood ke laut lagi gamaknya. Hehe..

29hb hari tu, genapla Qisya berusia 1 tahun 4 bulan. Alaaa, baby yang kat header tu la. Ramai yang tanya siapa baby tu...itu la Qisya ----> anakanda saya yang kedua.


Hai kawan-kawan Mama! Sayalah Qisya!

Okeh. Dah pandai ber camwhore. Hehe. Banyak tak perbezaannya dengan gambar kat header yang berusia 8 bulan? Gigi lambat tumbuh. Baru ada 4 batang. 2 atas, 2 bawah. Dah la beso-beso, senget pulak tu.  Perasan tak? Sebatang ke depan, sebatang lagi ke belakang. LOL...


dah ada bakat nak tolong-tolong menyapu. Tapi bab memunggah pun nombor satu. huhu..


baju kat header tu masih muat lagi.


Qisya sorang jer berambut kerinting. Lawak pulak tengoknya. hehe..

Rambut kerinting pun kerinting la. Tomey, gak aper? :p


7 comments:

  1. rara kecik2 dulu pon, rambut kinting2 gak :)

    ReplyDelete
  2. Suka tengok baby rambut kerinting.. Comel jer..

    ReplyDelete
  3. sebab kami semua (adik beradik, mak ayah, amsyar) semua berambut lurus. Bila Qisya berambut kerinting, memang la tak sangka jadinya. Dulu2 masa rambut sikit tu nampak macam lurus. Bila dah panjang sikit baru nampak kerinting. Tu yang rasa mcm lawak bila tengok rambut dia...hehe

    ReplyDelete
  4. EHEHEEEEE...CUMILS LAAA QISYA...HEPI BESDAY SAYANGGGG...

    ReplyDelete
  5. uishhhh rambut dia yg mahal tu.. natural beauty.. ;)

    ReplyDelete