Tuesday, 4 October 2011

Domino's Pizza

Siapa suka makan pizza? Sila angkat tangan! Siapa yang angkat tangan tu maknanya u olls suka makan pizza macam saya la jugak. hehe.. Jumaat lepas, ada seorang promoter datang ofis, mempromosi kupon-kupon diskaun untuk Domino's Pizza. Jumpa orang yang tepat la tu sebab saya memang suka makan pizza (tu yang makin tembun tak turun-turun gamaknya.. LOL... )


waahhh.....nampak nih terus teruja.



Satu buku kupon nie bayar RM 20 je. Tapi penjimatannya sampai RM 490. Memang sangat berbaloi-baloi. Promosi pulak sampai 31 Januari 2012. Waaahhhh.....kalau tak ambil memang rugi. Nampak tak yang free-free tu? Dapat 4 pizza regular for free! Lagi pun teringatkan besday Amsyar bulan Disember nie. Boleh le guna kupon nie, ye dop? Laju jer saya membayo kat promoter tu..hehe..

Semalam, balik kerja dan badan pun masih tak sihat lagi (huh....insiden hari Sabtu yang sungguh mendebarkan sebab kena suspek apendiks) saya bercuti memasak (melainkan masak untuk Qisya). Calling2 Domino's Pizza, order je terus sampai 40 minit kemudian. Tapi sebab diorang claim diorang lambat hantar, dapat lagi kupon free regular pizza. Murah rezeki wehhh....


Dah sampai dan boleh terus ngap. Sangat sedap, ok?  Pizzanya tak dapat ditayangkan kerana time lunch nie bikin lapo je kalau dok memerap kat opis tak keluar makan. (macam saya la tu....huhu).

Ramai kenkawan bagitau, Domino's Pizza lagi sedap dari Pizza Hut. Apa pendapat u olls? Betul ke? Saya jangan ditanya. Pencinta tegar pizza...heheh..



16 comments:

  1. domino's pizza memang sedap... part cheesy tu mmg sangat creamy huhuhu... sayangnya kat Miri xde lgi outlet..

    ReplyDelete
  2. dua2 ada sedap dia masing2. kalau pizza hut tu suka cheesy lava dia, yg chesse letak kat kerak tu, memang terbaik la hehe. kalau domino suka yang kerak nipis tu, rangup & sedap. paling best flavour bbq :)

    tapi kalau murah rasa domino lagi :)

    ReplyDelete
  3. hantar2 la skit kat kulim hehe

    ReplyDelete
  4. ulan....kat Miri x de outlet? Macam pelik pulak sbb Miri bandar besar. Orang Brunei pun semua pakat turun Miri...huhu

    Miss A... yg cheese kat kerak tu memang best. Tapi bab toping dominos menang lagi kot sebab banyak.

    ReplyDelete
  5. kak kamsiah...kalau boleh anta, dah pass dahhh...hehe..

    cik ding dong..... meh mai umah meh... :)

    ReplyDelete
  6. hehe..siyes sy gtau..selama hdup ni x pernah mkn lagi domino's pizza ni..hik2..kesian kan.. cpt2la bka cawangan kt pntai timo ni

    ReplyDelete
  7. LYAfrina... eh? kat Pantai Timo pun takde jugak? Dah ramai bagitau sedap, patutnya dominos kena letak branch dia bebanyak. Nih kat Klang jer sampai 4....ish ish ish...

    me is aku... okeh! boleh jadi geng suke makan pizza...hehe

    ReplyDelete
  8. dominos mmg sedap dri pizza hut wlaupun xpnah lgi makn pizzza hut...ha3..

    ReplyDelete
  9. teringin nk makan pizza la pulak...nyum2

    ReplyDelete
  10. jelah...hahaha...nanti try la pizza hut pulak. mana tau lagi sedap ke... :)

    CTK....calling2 je ct... :)

    ReplyDelete
  11. nak jugak, kasi kupon skit boleh?

    ReplyDelete
  12. Rara....boleh kalau nak. meh datang amik....

    ReplyDelete
  13. domino's sedap, minx sikit kupon, heeeeeee...

    ReplyDelete
  14. nak shatu...taknak kupon...nak pizza...hehehehehe

    ReplyDelete