Wednesday, 9 November 2011

Tentang Dhia drama mesti tonton

Wahhhh....dah habis drama Soffiya, bersambung melayan tentang Dhia la pulak. lepas satu, satu ... drama demi drama saya terjebak. hehe. 

Drama Soffiya berakhir dengan rasa puas hati tanpa tergantung macam drama Tahajjud Cinta. Ok la penamatnya macam tu (walau dalam hati berharap Soffiya akan kahwin dengan Ilyas). Cuma masa kat babak last tu, ingatkan diorang ziarah kubur Kamal, rupa-rupanya kubur Fiona. Yalah, kan sebelum tu Kamal dah beria-ia berpesan dengan Ilyas macam dah nak meninggal je rupanya. Termeleset sekejap ramalan saya. :p

Tadi start layan drama Tentang Dhia pulak. Disebabkan saya suka dengan barisan pelakonnya, saya meletakkan drama ini dalam senarai yang mesti saya tonton. Amacam u olls? Best ke tak drama ni?


Jom layaaaannn...



10 comments:

  1. saya tak tahu langsung pasal drama2. huhu lama bebeno tak tengok tv

    ReplyDelete
  2. fa....time study takleh layan2 tv. nih utk ahjumma2 je...hehe

    ReplyDelete
  3. aduiii...jrg sgt nk melekat kt dpn tv

    ReplyDelete
  4. nampak macm best kak,tp xleh tengok laa dah nak abes cuti daaaaaa T.T

    ReplyDelete
  5. Titisan Hujan.... jangan mula terjebak. ekeke..

    cik pha....alaa....nanti tengok kat Tonton.

    ReplyDelete
  6. Malas nak layan dah drama kat TV3 ni. Sekali terjebak, resah gelisah dibuatnya kalau tak sempat nengok..

    ReplyDelete
  7. semalam tgk, watak si raffi ngan si ako tu, kurang laa. xminat. takda pelakon lain ke? hehehe


    nak tgk adiputra ja,hehe

    ReplyDelete
  8. syani.... hehe. tu la pasal...

    rara.... ako tu sbb dah tua kot. akak pun rasa pelik gak sbb sgt x sesuai jadi budak sekolah. ekeke..

    ReplyDelete
  9. kak sal layan gak drama2 tv3 nie..tapi slot akasia jarang dapat melangut depan tv time tu...cuma dapat tgk kat tonton ajer la..kumpul 1 mgu baru tgk...hehehe...

    ReplyDelete
  10. boleh la tp nak tgelak tgok ako pakai baju sekolah, dia elok jd cikgu jer

    ReplyDelete