Saturday, 14 January 2012

Mai mai pilih telekung sulam cantik!!!

Saya nak buat promosi telekung cantik bersulam dengan harga yang sangat berpatutan. Sila pilih ye kawan2. Kalau berkenan, call/sms 019-2764682
untuk mendapatkan  telekung yang sangat cantik berkualiti pada harga yang sangat berbaloi ini.


Batik polino 


Belakang Metalik -


Bunga Tabur - 


Bunga Timbul -


Buruy - 


Cotton 100% - 


Cotton shimmer + Bag -


Katun 2 warna - 


Katun Jepang -


Katun Mawar + Bag - 


Keliling Metalik - 


Kembang Setaman Sony -


Kerancang Goyang - 


Kerancang Padang Bunga -


Kipas Putih - 


Kipas Warna - 


Kipas Warna - 


Kipas - 


KJP Korneli -


Punggung Korneli - 


KJP Punggung - 


KJP Renda -

Cantik-cantik, kan?
Kalau berkenan tu apa lagi.
Call je 019-2764682

atau 'LIKE' Audrra Blossom di Facebook.


https://www.facebook.com/ButikQisya



7 comments:

  1. Dah mcm bju da menengoknye.. Hahaha~

    ReplyDelete
  2. cantiknya ! ni simpankan kat kita eh lagi 3 4 taun nak buat hantaran kahwin. hikhik

    ReplyDelete
  3. cantik ni.. boleh beli untuk hantaran.. =)

    ReplyDelete
  4. to my kuncu kincit, stok akan sampai kat tangan saya bulan depan. Boleh pilih dan rasa kain dia mengikut pilihan hati sebelum beli. Siapa nak cepat, boleh call kak ju terus.

    ReplyDelete
  5. yanty... kalau bekenan, call je. Saya pun berpino bijik mate nak pilih nie. Lawo2, kan?

    ReplyDelete