Wednesday, 1 February 2012

Boleh jadi model iklan tak?

 Hari tu bawa Qisya dan Amsyar ke Giant.
Saja jalan-jalan cari makan.
Tengoklah Qisya.
Peramah bebenor.

Budak cina nie suka betul main dengan Qisya. Mengekor je Qisya ke mana dia pergi. Masa ni kat Secret Recipe mencari kek untuk Amsyar.


Ecewah. Main cuit-cuit hidung la pulak. banyak gambar diorang tau. Tapi nak upload punya la payah dengan broadband yang lembab macam siput nih.


So, layan je la video budak kecik ni bergumbira di KFC.
Amacam?
Ini boleh buat iklan KFC tak? hahaha..




Ucunya kata Qisya gedikss sangat.
Sebenarnya masa nie kat Giant tengah pasang lagu kumpulan Super Junior dari Korea tu.
Lagu rancak kemain.
Apalagi, menggedik la dia.
pantang dengar lagu.
Tapi tak dengar pulak lagu tu dalam recording nie.
Dengar mamanya aje yang terlebih excited.
Abaikan je la ye? hehe..



6 comments:

  1. budak cina tu geram ngan qisya tu.. tu yg d cuitnya hidung qisya..

    ReplyDelete
  2. AdamHawa...memang cute budak cina tu pun....hensem kot beso nanti...hehe

    ReplyDelete
  3. Alolo... gediksnya...hehehehe

    ReplyDelete
  4. syani... jgn bawak gedik ke beso udah le...hehe

    ReplyDelete
  5. hehe...gediks tau..i like :)

    ReplyDelete