Saturday, 24 March 2012

Bertuahnya kurasa!

Well. Tajuk mengalahkan dapat Ferrari.
Tapi yang betulnya......jeng jeng jeng..

#Dapat ini je. Hahaha....

Sebelum tarikh semalam, tak pernah lagi dapat lucky draw dari Puspanita.
Bertahun-tahun u olls.
Asyik tengok orang lain je mengangkut hadiah tiap kali perhimpunan.
Sedih woo...

Semalam naik nama hadiah untuk tempat ke 26.
dapat teko Riklig Ikea.
RM49 juga harganya tengok kat web Ikea.
Alhamdulillah.
Akhirnya dapat la juga. Ye tak?.....hehe..





11 comments:

  1. yana...nak guna ke nak buat koleksi dalam almari hehe..
    akka suka guna benda2/brg2 baru...yg lama simpan..

    ReplyDelete
  2. yanty....bertuah le tu kot...ekeke..

    ReplyDelete
  3. kak kamsiah....mana boleh simpan. Dah guna pon buat bancuh teh o pagi tadi. :D

    ReplyDelete
  4. Akhirnya!!!! Aku tiap2 tahun Annual Dinner tempat kerja dapat hadiah ...hahahaha. ( gaya eksyen ....)

    ReplyDelete
  5. tahniah la kak yana halim..
    lame betul sy x dapat cabutan bertuah.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Hanif Idrus...masa keje kilang dulu, tiap kali dinner mesti dpt. (eksyen jugak nih...hahaha)
    sejak keje gomen yg susah beno nak dpt. nie yg jakun sikit bila dapat nih... :p

    ReplyDelete
  7. cik pha....thanx cik pha lisa....hehe

    ReplyDelete
  8. AdamHawa....alhamdulillah. Kecik2 pun ada jugak la hasilnya. Takde mcm sebelum nie asyik putih mata je... :)

    ReplyDelete
  9. apa benda tu sebenarnya ye>?? teko ke?

    ReplyDelete