Sunday, 25 March 2012

Boleh undi untuk Qisya tak?

Jarang nak masuk contest2 nih.
Tapi kali nie terjebak pulak dengan contest Drypers.
Tetiba rasa nak join.
Jomlah join contest ni ramai-ramai.

Ala....klik je banner My Baby did What by Drypers kat bawah header tu.
Pastu silalah follow guide dia untuk join contest.
Hadiahnya lumayan tau.
Untuk video, first prize dia rm5000.
untuk photo pulak, first prize dia rm1000.
wah wah....gempak tu.
untuk contest ini, saya letak gambar yang nie,,,


#auntie2 dan uncle2 undilah Qisya ye. Terima kasih.


Qisya merupakan pengguna Drypers tegar sehingga kini.
Suka-suka join tapi kalau menang Alhamdulillah.
Undilah Qisya ramai-ramai ye?
Sebenarnya nak hantar gambar dia berjoget dengan ayam kfc tu.
Tapi video kena 1 minit je.
yang tu terlebih 3 minit. huhu..

Undi jangan tak undi tau... :)

p/s: Thanx to Nuffnang atas BE Drypers ini.




15 comments:

  1. besar gak hadiah dia.haha
    amboi amboi.drypes ajee.

    ReplyDelete
  2. piqa....x penah join contest utk Qisya. Ini la first time....hehe..

    ReplyDelete
  3. yeyyy dah like :)
    gudluck qisya :)

    ReplyDelete
  4. video tu tak leh edit ke potong bagi pendek?

    datang nak gtau sekali ni.sambungan dah siap da...sila la terjah yer :P

    ReplyDelete
  5. uish..video tu tangkap pakai apa ye?? pakai hp ke kamera?

    ReplyDelete
  6. WARGHHH HOPE MENG LAA QISYA NANTI BELANJA AUNTY NGAN MYA EH...EHEHEHE

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya kak..!
    insyaALLAH..kalau de rezeki qisya..pasti menang.. :)

    ReplyDelete
  8. err nak vote tapi nape dia tak keluaq pape. ke dah abes? huhuhu

    ReplyDelete
  9. Nice vedio!
    Undilah~ jangan diam diam.

    http://pooisan88.says.com/recommendations/undilah-video

    ReplyDelete