Thursday, 3 May 2012

Drama Cinta Buat Emelda

Lepas satu drama, layan lagi drama lain.
layan lagi dan layan.
kalau tak sempat tengok kat tv, tengok kat Tonton.
adoyaiii....terjebak memanjang.

sekarang nie drama Cinta Buat Emelda pulak dah.
layan tak miss satu episod langsung.
feeling habes kekdahnya.
syahdu syahdan pulak tengok lakonan Almy Nadia.
sebelum nie tak pernah pun.
selalu rasanya watak dia tu tempel-tempel je.
sekarang ni kemain....naik gred dah tu. hehe..


#hoh.  jeles mokcik. 'Abah....jom kite landing2 cenggini tepi tasik nak?' hahaha... matik la verangan.


Disebabkan terkesan sangat melihat Almy Nadia yang makin tembam,
saya selalu peratikan dia.
baju dia....fesyen dia dalam drama Cinta Buat Emelda tu.
Tau apa yang saya perasankan sangat?
Hand bag dia.
Pagi petang siang malam si Emelda ni dok usung handbag yang sama.
Itu anak jutawan tu.

dan semalam, prop handbag tu paling terserlah lagi.
Aril Fatah lepas tolak si Emelda,
dia ambik beg tu terus hempaskan ke lantai.
hahaha.....
dalam kesian kat Emelda, nak tergelak pun ada.
glamer betul ko wahai handbag.
prop paling penting, gitu. 
ke, saya sorang je yang perasan pasal hand bag tu? LOL...

#comel gitu...

apa-apa pun Almy Nadia saya rasa makin lawa pulak.
Fizo pun makin hensem walau pun wataknya agak entahapehape.
Doktor patutnya tahap kesabaran dia tinggi sikit.
ini dok belasah bini apa kes?
tak sabar nak tunggu ending drama ni.




33 comments:

  1. nk tengok tpi xsempat byk esaimen

    ReplyDelete
  2. almy namlak berisi dlm drama ni kan... tak sengat la citer ni sebab tak minat kat hero....hehe

    ReplyDelete
  3. Nampak sangat henbeg kosong masa dia campak kat lantai..heheeh... Hari ni last episod citer ni..

    ReplyDelete
  4. malam ni tak nak ketinggalan..last kan...

    ReplyDelete
  5. almy mmg nampak berisi kn? to be honest before this mmg tak brape nak layan la lau si almy nie berlakon! hahaha.....:P mybe dia punya wtk dalam nie je yg best kot? eh eh ...fizo pon biase2 aje

    ReplyDelete
  6. cik pha.....buat eseimen sampai siap baru boleh tengok.. :p

    ReplyDelete
  7. aiyang...dulu pun akak x minat fizo....lately nie mcm boleh terima pulak...hehe..

    ReplyDelete
  8. syani....hari nie last, ek? wajib tercogok depan tv nie. tak kosser tengok kat tonton skrin kecik..

    ReplyDelete
  9. Qhaifa nur....rasa mcm cepat habis pulak cerita ni. huhu..

    ReplyDelete
  10. mummy...mmg nmpk dia berisi. tapi rasa mcm comel pulak. Maybe sbb suka watak emelda tu kot. Fizo pun baru je nak suka. hehe.... Dolu2 kureng sikit.

    ReplyDelete
  11. haha..amat perasan si almy naik semakin berisi~~demok..;p

    ReplyDelete
  12. emelda mang nampak berisi tapi pasal handbag tak pasan pulak..

    ReplyDelete
  13. Tak tgk la drama ni.. Bila sis bgtau hal ni, brulh sy tau psl drama ni. Tp prnh jgk tgk dlm iklan..

    ReplyDelete
  14. xberapa layan sgt drama ni.. tak lama lagi habislah kan.. :)

    yg ganti citer ni nmpk cm best gak...pgantinbaru plakunnya.. hihih

    ReplyDelete
  15. x perasan pulak handbag tu...haaha..tapi geram cite ni,,sebab aril fatah jahat,,wat bini die camtu..

    ReplyDelete
  16. hehe dah habis pun ptg tadi tp ending cm kureng sikitlah..
    mybe sbb dah tak cukup masa huhu
    watak aril fatah dlm novel pun mmg agak agresif sikit
    emelda berisi gila
    mia plg comel
    :D

    ReplyDelete
  17. cerita ni da abis ngan ending yg memuaskan hati semua cuma x puas hati tgk kandungan almy nadia yg katanya baru 5 bulan tapi da nmpka bolat sgt. almy mmg best dlm cerita ni. fizo tu lak cepat buat judgment ;) tggu cerita apa lak yg best next week

    ReplyDelete
  18. eh? semua x perasan pasal handbag tu ye.. ekeke..

    sis92...x pernah baca novelnya. mmg cenggitu, ye?

    lynn kamarul....ha'ah betullah bab perut tu. Macam dah 9 bulan je rupanya. Pastu ending dia mcm cepat sangat, kan? mcm terkejar2 pulak.

    dah tengok sampai habis, rasanya ok le kot drama ni. Takde la kecewa sgt sebab layan. hehe

    ReplyDelete
  19. pergh....sampai handbag pun perasan??hahaha..dasyat betul

    ReplyDelete
  20. nasib happy ending kak.. kalau cam tentang dhia.. adoyaii.. pas ni x dapat la tgk hero ni hari²..

    ReplyDelete
  21. almy nadia mmg comel <3 hehehh

    ReplyDelete
  22. hehehe....suka jugak tgk almy nadia nih...comel je :)

    ReplyDelete
  23. byk air mate kua sbb citew nie.. :")

    ReplyDelete
  24. best eh crita ni?... x smpat nk tgk...

    ReplyDelete
  25. besttt? nak try tengoklah .. hehe .. FIZO? ngee :)

    ReplyDelete
  26. anak saya peminat Mia sara hehehe...

    ReplyDelete
  27. AdamHawa...memang ok la ending dia. Kalau mcm Tentang Dhia, ada kot feel2 x puas hati tu..

    ReplyDelete
  28. kura....comel je dia tu, kan?

    ReplyDelete
  29. Nong Ady....Shinta pun comel jugak. Kalau dia yg berlakon, ramai gak yg minat dia nanti... :)

    ReplyDelete
  30. errr jalan citer yg mcm serabot sket..heheh..tpi Almy Nadia mmg berisi btol dlm citer ni..btol2 mcm preggy

    ReplyDelete
  31. zuha... mmg dia nmpk berisi dlm citer ni. Tapi muka menten comel. Agaknya jalan cerita jadi serabut sbb diorg nak cukupkan masa kot. tu yg ending pun rasa pelik sikit.

    ReplyDelete