Saturday, 19 May 2012

GA TERSEMPOI!!

Assalamualaikum salam sejahtera kepada semua pembaca blog ini.
saya dengan berbesar hati nak buat giveaway pertama saya sempena setahun berblog dan sempena lahirnya blogshop saya Audrra Blossom.
hadiahnya ikut sambutan ya.
kalau ramai join, maka makin mahal la nilai hadiahnya.
semua hadiah dari Audrra Blossom sendiri.

Cara-caranya senang saja.

1) Follow blog - suka hati nak follow atau tak. Tiada paksaan.
2) Like page Audrra Blossom - yang ni WAJIB.
3) lepas 'like', sila tulis 'saya nak hadiah dari Audrra Blossom' dan letak link blog anda di ruang komen untuk post berkenaan GA tu.
4) dah buat step 2 dan 3, datang balik bagitahu saya di ruang komen entri ini.

Senang, kan? 'Like' page Audrra Blossom --->letak komen dan link blog --->bagitahu di komen entri ini.

Tarikh tutup: 10 JUN 2012

Hadiah : Surpriiiiiiisssee....

*edit: hadiah extra kepada pemenang yang menulis entri tentang GA ini. Sila bagitahu di ruang komen ya. TQ.

 ke page AUDRRA BLOSSOM




43 comments:

  1. Assalamualaikum...nak joint...teruja nih..

    ReplyDelete
  2. dah buat dah kak..:)

    id blog : rafflesia
    if fb : penjual rafflesia
    url blog : http://lovestory313.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Izan... TQ..

    Rafflesia... TQ..

    ReplyDelete
  4. jap3...nak wat lagi skali... :D

    ReplyDelete
  5. id fb: Izan Hussain Mia
    url blog:http://miaduniaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. jap, x perlu wat entry ke sis ? hee. konpius ^^

    ReplyDelete
  7. shuhadaothman.....nak buat entri lagi bagus....hihi...

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum :)
    syiera dah komen dekat fb page :)

    id fb : Definitely IeFa

    oh yea, ade entry :)
    link entry :
    http://thisforjoin.blogspot.com/2012/05/ga-tersempoi-by-audrra-blossom.html

    Saya nak hadiah dari Audrra Blossom !

    ReplyDelete
  9. join :)
    id fb : Nabila Medan

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. eyda join :)

    blog: http://eydawoit.blogspot.com
    Fb: https://www.facebook.com/eydahuhu

    ReplyDelete
  11. wah!!! gud luck kepada yang menyertai give away ni ye.hehe..

    p/s : terima kasih ye kak atas komen yang menaikkan semangat saya balik tu... really appreciate that

    ReplyDelete
  12. dah join! thanxx sbb ivite me :)

    Id FB :: Ck Nida purple
    Url blog :: http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/

    nida ade wat entry tau :) ::
    http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/2012/05/ga-tersempoi-d.html

    ReplyDelete
  13. terima kasih semua.... tolong letak satu penyertaan, satu komen ye? senang nak kira nanti.. :)

    ReplyDelete
  14. Salam kak~ iqa dah komen kat wall post semalam..like page dah lama.weee ^_^

    fb id : Zareliqa Hussin
    id blog : zareliqa

    TQ <3

    ReplyDelete
  15. sudahh ekodd semua step . n ain buat entry skali yea :)

    http://gilecontest.blogspot.com/2012/05/ga-tersempoi-by-audrra-blossom.html

    fb id : gula gula kapas

    ReplyDelete
  16. asalamualaikum.nur join
    http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/05/ga-tersempoi.html
    id fb: nur hamizah ayub

    ReplyDelete
  17. Shila dah join =)

    http://tomatomei.blogspot.com/2012/05/jom-join-contest-by-audrra-blossom-ga.html

    ReplyDelete
  18. Joined

    http://loveyoucontest.blogspot.com/2012/05/ga-tersempoi.html

    ID fb - Nadratul Syazwana

    ReplyDelete
  19. hai..dah join...
    saya nak hadiah dari audrra blossom boleh?hee
    id: Azee Hana Kamal
    http://azievanilla91.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. gudluck semua.. :) GA untuk wanita.. :D

    ReplyDelete
  21. Terima kasih semua. Pengiraan masih dijalankan sbb nak rekod semua peserta. :)

    syahiroo.... lelaki pun boleh join. Nanti hadiah boleh kasi kat couple ke, kat mak ke. :)

    ReplyDelete
  22. sja nak ngacau hehe....
    dah lama like audrra blossom tu

    ReplyDelete
  23. dah join..!

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/05/ga-tersempoi.html

    ID FB : http://www.facebook.com/ciknuramani

    ReplyDelete
  24. nana join ye:)

    http://teddybearlover92.blogspot.com/2012/05/ga-tersempoi.html

    ID fb : Rrosses Nana

    ReplyDelete
  25. Salam sis. Shu joined :)

    "Saya nak hadiah dar Audrra Blossom "

    FB ID: Shuhada Othman

    Blog : http://jaritakruncing.blogspot.com/2012/05/ga-tersempoi.html

    ReplyDelete
  26. da like page & tggl komen
    ni plk linkk blog entry:

    http://bertuahx.blogspot.com/2012/05/ga-tersempoi-by-audrra-blossom.html

    ReplyDelete
  27. cik lynn join...

    http://lynnlinda.blogspot.com/2012/05/ga-tersempoi.html

    id fb : cik lynn linda
    id follower : cik lynn

    ReplyDelete
  28. http://nono-hakuren.blogspot.com/2012/05/ga-tersempoi.html

    id - nono lu
    fb - kanata haruka

    ReplyDelete
  29. Salam , Akma dah like dan komen dkt page Audrra Blossom.

    http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/05/ga-tersempoi.html

    fb - Akma Yunus

    Saya nak hadiah dari Audrra Blossom!!

    ReplyDelete
  30. saya join

    ID BLOG : Qatratun
    ID FB : Qatratun Nada Alkhairi Akhiar
    URL PENYERTAAN : http://kisahhidupdatinqat.blogspot.com/2012/05/ga-tersempoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.html

    Ada buat entry pasal GA ni ;)

    ReplyDelete
  31. sy join!!

    http://justasimplediary.blogspot.com/2012/05/ga-tersempoi.html

    ReplyDelete
  32. eca guna blog GA tuk JOIN ..

    http://ecagiveaway.blogspot.com/2012/05/audrra-blossom-fanpage-like.html

    FB ID : Eca Dwinky Asha :)

    ReplyDelete
  33. ~saya JoiN~
    saya nak hadiah dari Audrra Blossom

    http://kisahhatiekah.blogspot.com/2012/05/ga-tersempoi.html

    ReplyDelete
  34. 'saya nak hadiah dari Audrra Blossom

    Tiera join

    Fb :Athirah Mu'as

    ReplyDelete
  35. saya nak hadiah dari Audrra Blossom

    blog : http://klikklikceritaku.blogspot.com

    id fb : Hanani Awaluddin

    ReplyDelete
  36. Alamak !! Huda terjoin pulak . Hehe . Siap ade entry khusus utk kak yana :)

    http://bintuabuhassan.blogspot.com/2012/05/macam-tak-percaya.html

    ReplyDelete
  37. salam, join sini ;)

    "saya nak hadiah dari Audrra Blossom"

    id fb: Siti NorMastura
    id follower: fiQRa

    http://fiqrakendet.blogspot.com/2012/05/ga-tersempoi.html

    ^_______^

    ReplyDelete
  38. Salam...

    saya joined~

    FB ID : YaYa Rahmat

    Entry :
    http://winnersjourney.blogspot.com/2012/06/ga-tersempoi.html

    ReplyDelete
  39. kak yana, aj nak join jugak la.


    id fb : Lynn Kamarul
    link blog : http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/

    x payah create entri kan. tul tak ?

    ReplyDelete
  40. salah link tadi ,ni yg betul

    http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2012/06/ga-tersempoi.html

    ReplyDelete
  41. JOIN HERE ^_^

    FB : ZATTY MUSYUX

    http://musyuxmusyux95.blogspot.com/2012/06/ga-tersempoi.html

    ReplyDelete