Tuesday, 1 May 2012

Terbinanya yang diimpikan

Saya bukanlah seorang yang rajin.
tapi terpaksa rajin kerana rajin itu adalah ibadah.
niat saja kerana Allah. ehem..
lama-lama, yang rasa terpaksa jadi seronok.
yang seronok, pastilah datangnya ikhlas.
tak gitu?

maka, dengan terpaksa rajin itu..
muncullah sebuah blog baru.
bak kata Boni yang tanya kenapa takde hapdet hari ni,
inilah jawapannya.
Bina blog baru sampai nak berasap kepala akibat blur dan pening.
terasa lembap pikap betul bila buat design. huhu..

mujurlah ada adik-adikku yang manis di alam blog ini iaitu Syani , Myra dan Mas yang banyak membantu.
serius rasa terharu dengan bantuan mereka.
kalau tak, mesti saya terkelip-kelip bijik mata lagi memandang design template kat blogger.
tanggung rasa blur yang sangat tak ketahuan.
hoh. susahnya nak bina sebuah blogshop.

Akhirnya dah siap blogshop saya.
tapi masih banyak nak buat penambahan.
itu takpe.
slow-slow kayuh.
yang penting dah boleh upload gambar-gambar produk. hehe

Nama butik saya (ecewaahh....butik kenkonon..) kat blogshop tu Audrra Blossom.
kemain nama tapi jual telekung. hahaha....
Sila jangan gelak tau u olls.
saya je yang boleh gelak.
nama tu insyaAllah akan dibuat brand sendiri.
itu untuk  perancangan masa akan datang.
buat masa nie, Audrra Blossom akan menjual telekung, kain ela, dress kanak-kanak dan aksesori selain sudah pastinya produk Catalyst.


Inilah blog baru tu. http://audrra.blogspot.com/

Jemput ke sana, pastu follow ye. (ini adalah paksaan....ekeke..)
lagi satu jangan kedekut 'like' page ni kat FB. (hahaha....)
sokonglah sesama Muslim dalam membuat fardhu kifayah.
tak beli takpe.
jangan kedekut sokongan, gitu. 

kepada siapa-siapa nak harga yang terbaik, boleh pm saya ye.
akan upload banyak koleksi lain,
tapi line adalah sangat slow menyebabkan keterujaan adalah terhenti seketika.
makanya..... "Abah, jom kita tukar unifi..." 




16 comments:

  1. Tahniah yana...nnt nk g tgk...
    wah..jomlah kita bertukar ke unifi...

    ReplyDelete
  2. wah..tahniah2..hehehehehe..

    ReplyDelete
  3. izan..... TQ. Semoga saya terus istiqomah berniaga...

    ReplyDelete
  4. Boni.... hehe... Tq sebab like page akak tu. :)

    ReplyDelete
  5. best lah nama tu..! insyaALLAH suatu hari nanti akak akan dapat kluarkan jenama sendiri.. :)

    nak terjah sana sat..!

    ReplyDelete
  6. Tahniah Yana...tadi kak ina dah jenguk...cantik blog tu :)

    ReplyDelete
  7. wah tahniah dah ada blogshop :)

    ReplyDelete
  8. err...ada deskaun tak kalau beli kat sana...gurau je..

    ReplyDelete
  9. Cik Nur....best ek? Ekceli pening memikio nama. Mula2 letak nama Butik Qisya. Sekali tengok2 dah melambak nama tu. Terpaksa tukar tapi amik nama si kecik tu jugak. hehe

    ReplyDelete
  10. kak ina.....TQ. Saya tau akak kan ke pencinta pink. Nampak pink jadi lawo le. Tak gitu? hahaha..

    ReplyDelete
  11. Adam Hawa & Sis 92... thanx korang. Rajin2 la singgah... :)

    ReplyDelete
  12. Kak Kamsiah....nak diskaun boleh. Tapi kena la pm saya nak minta kurang. :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah dah ada kedai alam maya..
    nanti nak minta diskaun yekk..
    Nak jenguk kedai jap!!

    ReplyDelete
  14. Pergh, lawa dh blog tu.. Tak sngka sis akn bukak blogshop. Apapun, truskan usaha! Jia you2! Mudah2han Allah prmudahkn rzeki ya!^^

    ReplyDelete