Wednesday, 13 June 2012

Tahniah kepada Pemenang GA Tersempoi!

Assalamualaikum dan salam sejahtera di pagi Rabu.
seperti biasa, Rabu saya dah tiada wordless.
mesti nak berkata-kata dan panjang pulak tu. hehe..

sebenarnya nak umumkan pemenang pada malam tadi tapi broadband buat hal pulak.
bikin panas je.
udah la tunggu 'Desperate Housewives' kat tv8 tak muncul-muncul.
jadi, dengan secepat kilatnya sampai opis, saya nak mengumumkan pemenang GA Tersempoi yang buat julung-julung kali diadakan di blog saya ni. 
mereka ialah....


Contest and Giveaway

Hoho. Memang rajin join contest rupanya cik Nadratul Syazwana kita ni rupanya.


Coretan Azee

Dan yang terakhir sekali... si rajin singgah dan komen di blog saya ni tapi tak bagi copy header la pulak.
Beliau ialah........CIK NUR!!! (tak bias tau...ini Qisya yang pilih)


Kepada pemenang-pemenang, silalah pm saya diFB dengan meletakkan nama, alamat dan nombor telefon.
kalau nak hadiah le.....hehe.

Kepada peserta-peserta lain, terima kasih sudi join GA ini.
jangan susah hati....akan ada GA lain yang bakal diadakan jika Audrra Blossom mendapat sambutan.
terima kasih semua.

Love, love, love... (ceh...tetibe...)



7 comments:

  1. huhuhu...tahniah ler...(T___T)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...!

    tak sangka qisya pilih nama nur..!

    Terima kaseh akak... nanti nur inboxkan pada FB akak ... :)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. tahniah ye.. ^_^ akak,,yg hadiah extra yg tulis entry tu ape ye? :)

    ReplyDelete
  5. alamak,,x sangka menang la..hee...nway,,dah pm..tq..=)

    ReplyDelete
  6. anta details dekat fb awak kan..yana halim?

    ReplyDelete