Tuesday, 16 October 2012

Apabila sifu blogger buat first impression

Kuang kuang kuang...
apabila blog ini di first impressionkan oleh sifu GTO. hehe..
semuanya betul belaka.
pandangan itu sangat dipersetujui dengan hati yang terbuka dan sebenarnya memang dah sedar lama.
tapi yang tak menahan tu..
tuan blog ni ibu tunggal? kah kah kah....
sabo je la...

lepas ni kena letak gambo encik hubby kat header. LOL...



Thanx sifu.... lain kali singgah le lagi.
saya sebenarnya suka tepek gambo banyak-banyak, tau. 



6 comments:

  1. heeee..bila bercerita pasal anak je..xde bapa..terus sifu ingt ibu tunggal..nanti citer pasal bapa amsyar n qisya sekali.. :)

    ReplyDelete
  2. hahaha...biasa la tu...jrg benar hubby akak interframe ceta dlm blog.ngeee...

    ReplyDelete
  3. cik nur dan eca..... pasal encik hubby akak tu langsung tak baca blog akak. Tak supportive langsung. Tu yg malas nak letak citer pasal dia tu. Majuk....wakaka...

    ReplyDelete
  4. ibu tunggal..??ibu tinggal..???hehe mau tarik muncung cik abg yana...

    ReplyDelete
  5. keciknya gambo tu..susah nak baca komen daripada GTO. kadang2 memang benar juga apa yang dikomenkannya tu.. sebab tu saya suka main tajuk.. tajuk kena agak gempak.. dan entri jangan berjela2. nampak sangat peningkatan daripada sebelum2 ni..

    ReplyDelete
  6. oh.... setakat ni aku suka masuk blog yana sebab senang nak loading.. pasal ringan kot? dan topik santai...

    ReplyDelete