Friday, 25 January 2013

Bariani Kinrara Kafe, Puchong

Assalamualaikum..

Siapa di sini yang suka makan nasi bariani tapi nak rasa santai seperti berada di suasana cafe?
Saya nak cadangkan anda cuba masakan Nasi Bariani dengan pelbagai set lauk pilihan di Bariani Kinrara Kafe.


#alamatnya : No. 2, Jalan BK 5B/3, Bandar Kinrara, Puchong.
(berdekatan Sekolah Menengah Seksyen 3, Bandar Kinrara)


#menu


Pelbagai set nasi bariani terdapat di Bariani Kinrara Kafe ini.
Pilih saja lauk pilihan berasaskan ayam dan kambing untuk gandingan nasi bariani anda.
Semuanya menyelerakan.\



#suasana dalam Bariani Kinrara Kafe.


#wah....boleh peluk-peluk kusyen di sofa empuk lagi. 


#Hiasan dinding Bariani Kinrara Kafe dengan gambar hidangan yang menarik.


#beginilah set nasi bariani tersebut. Menyelerakan.


#kalau datang di sini dan nak lepak dengan kawan-kawan tapi bawa anak-anak, jangan risau akan kebosanan anak-anak. Bariani Kinrara Kafe berhadapan playground! Best, kan?


Kemudahan parking adalah selesa.
Sila ajak kawan-kawan, kaum kerabat sahabat handai dan saudara-mara cuba nasi bariani di sini.
Pasti tidak mengecewakan.


p/s: kebaikan khasiat minyak kelapa dara bukan rahsia lagi. Dapatkan minyak kelapa dara/VCO Softgel Catalyst pada harga istimewa melalui inbox saya di FB atau sms 019-2764682. Berminat menjadi ejen amatlah dialukan. 

16 comments:

  1. Cepat tuh hapdet. Baru efisyen kan? Heheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Efisyen sebab ada berderet entri lg nih. hahaha...

      Delete
  2. Cambest je.. Grr.. Pepagi da tgk gambo makanan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom ler try nasi beriani kat sini pulak. :)

      Delete
  3. jauh tu.. nk ke sana.. tapi lau dah sampai sane.. mau gak terjah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak jauh le nani...ronda ler hari sabtu bawak bondamu. Kedai ni dekat dgn apartment Hafiz awan nano tu. Boleh le singgah kot2 terserempak dgn dia. hehe..

      Delete
  4. mcm best je yana..klu dekat2 bleh la kak sal try kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayat yg sama je kalau kak sal pulak buat entry kedai makan. hahaha...
      nak buat camne, dah duduk jauh tu dpt tengok je la, ye tak? :D

      Delete
  5. puas tgk pic yana yg besar2 ni hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg puas hati kak, especially yg rabun mcm sy ni. hehe..

      Delete
  6. teringinnya beriani kambing..
    harga pun berpatutankan..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru tau kambing n sedap rupa2nya...hehe..

      Delete
  7. oklahh price die berpatutan :) nanti dah keje bolehlahh bawak famili saya kat sini hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepak dgn kawan-kawan kat sini pun boleh...santai2 je. :)

      Delete
  8. macam sedap je... tapi student kena la bajet cikit...
    huhu

    ReplyDelete