Friday, 6 May 2011

AnDa BLoGGer HeBaT

Apabila....

1. walau masih sibuk study nak exam, masih boleh menulis entry baru.
2. walau menjadi seorang ibu b'kerjaya & takde bibik, masih berjaya menulis entry menarik.
3. walau hati sgt terluka & geram teramat kpd keadaan/ seseorang, tetap berjaya menulis entry yg cool.
4. walau menerima kritikan yg negatif, tetap rileks & terus menulis.
5. walau dah beribu riban follower, anda tetap tak kekwat.

jika ada lagi....sila tambah ye... :)

14 comments:

  1. sy kategori no 1.huhuhu...da nk exam masih berblog...=D

    ReplyDelete
  2. qaseh....takpe...sesekali nak la ada iklan jugak time study2 tu. hehe

    ReplyDelete
  3. semuanya sebab blog jadi tmpat ilang masalah :D

    ReplyDelete
  4. oooyeeaahhh...saye hebat ! hahaha

    ReplyDelete
  5. uiks kak yana halim..kak study ktne kak??

    ReplyDelete
  6. walau tak tempek gambo beso gedabak kat blog , masih tetap ada yang sudi singgah . terharu . wuwuuu ~~

    ReplyDelete
  7. qyla....betul tu. hilang tensi bila m'hadap blog..hehe.

    cik batu....tahniah.... :)

    ReplyDelete
  8. haikal...dah grad lama dr uitm...dolu2 zaman study berangan nak bf budak engine. tak pun rotu.....ekeke..

    tia.....akak letak gambo beso gedabak gak. tapi gambo anak akak le. zaman m'gedik depan kamera dah berlalu... :D

    ReplyDelete
  9. walau masih ada makwe cun,masih lagi tetap add follower awek yang jugak cun..hahah agaknya ini boleh terima tak hehe..

    anyway salam perkenalan..tq coz sudi singgah..:)..follow u..#352

    ReplyDelete
  10. syuxer.... hahaha....boleh le tu. thanx singgah & letak komen... :)

    ReplyDelete
  11. berblog menghilangkan tension walaupun kadang2 tension juga ...

    ReplyDelete
  12. khairil... betul tu. tapi kena kuatkan diri.... :)

    ReplyDelete
  13. exam-exam jugak..tapi blog tetap blog! :)

    ReplyDelete
  14. little cartoon....tahniah..ada masuk kategori yg pertama tu. hehe. akak langsung x termasuk dlm mana2 kategori. belum jadi blogger hebat. x mampu pun rasanya. huhu....

    ReplyDelete