Thursday, 29 September 2011

Cintaku Bukanlah Cinta Biasa..

Hari nie hari syahdu kot. Baca entri ulangtahun perkahwinan, love story, doa percintaan dan serba serbi mengenai cinta, membuat saya pun sekali terawang-awangan mengenang percintaan. Pergghhhh.....jiwang minah sorang nih tak boleh diselamatkan lagi. Mudah tersentuh dengan story mori cinta. Tambah-tambah sambil buat kerja dengar lagu slow2, instrumental2 mendamai jiwa. Feeling habis la jawabnya.... :p

Sekarang tengah sakan layan lagu Bukan Cinta Biasa nyanyian si Afgan. Lagu nie juga soundtrack untuk video nikah adik ipar saya. Boleh tengok kat sini .

Bukan Cinta Biasa (Afgan)
Kali ini kusadari
Aku telah jatuh cinta
Dari hatiku terdalam
Sungguh aku cinta padamu
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
Cintaku bukanlah cinta biasa
Jika kamu yang memiliki
Dan kamu yang temaniku seumur hidupku
Terimalah pengakuanku
Percayalah kepadaku
Semua ini kulakukan
Karena kamu memang untukku
Cinta ku bukan cinta biasa
Jika kamu yang menemani
Dan kamu yang temaniku seumur hidupku
Terimalah pengakuanku.. 




Amacam? Layaannn....

7 comments:

  1. WAH WAH..CINTA ADA DIMANA2 AKAK..HEHE

    ReplyDelete
  2. haikal...memang hari2 bercinta. ekeke

    ReplyDelete
  3. yeeeee.mmg bukan cinta biasa,heeee.

    ReplyDelete
  4. haha rileks2 bukan ko sorg. aku pun sama jiwang2 ni. dalam hati aku ade taman gak, hehehe.

    lagu tu memang best. serius suke :)

    ReplyDelete
  5. rara... :P hehe..

    Miss A... x bosan2 lagi dengar lagu nie. memang best la... :)

    ReplyDelete