Sunday, 4 September 2011

Meh Nak Bagi Duit Raye....

Hai hai haiii.....Selamat Hari Raya semua! best ke tak best raya tahun ni? Best??? Sila tempek gambo banyak-banyak teman nak tengok. Ngeee...

Baru balik dari bercuti raya kat kampung, dan mood raya belum habis lagi tetiba tengok blog kena godam. Waaahhhhh......ini blog selebriti ke weii? Kepada yang menggodam tu, ce tengok... blog nie tak berdesign, tak comel lote, bloggernya pun tak femes amos. Yang korang hack tu nape? Tak stylo la hack blog yang takde trafik tinggi. Penat je korang tulis macam-macam tapi takde orang baca. (tak koser nak print screen...) Seronok ye? Puas hati? 

Tapi tak pe laahhh......buat jahat dibalas baik. Meh nak bagi duit raye sebab bikin teman perasan jadi blogger femes sekejap. Hahaha...


p/s: gambo raya belum dipilih untuk ditayang...



2 comments:

  1. Selamat Hari Raya Idul Fitri 1432 H.
    Mohon Maaf Lahir dan Bathin

    ReplyDelete