Monday, 12 September 2011

TaK HabiS LaGi ..

Kalau ditanya mana satu gambar raya paling saya suka dalam banyak-banyak gambar raya 2011, saya paling suka gambar saya dan adik beradik perempuan di sebelah saya kat bawah nie. Tu yang ulang tayang balik. hehe.. Paling ceria dan mungkin sebab kami semua memang suka bersepakat nak buat satu-satu perkara. Takde siapa yang cerewet atau nak tunjuk-tunjuk siapa paling lebih itu ini.

Okeh. Taknak over. (kang ada pulak jebik-jebik mulut bila baca. :P) Pesanan penaja, sayangi adik beradik anda. ngeeee...



Mak Su tengah peknen. Nampak cute jadinya gambar nie...


Asyik jadi model jer..hehe..


Berehat sebentar bersama Qisya yang sibuk nak tengok alam sekeliling...


kalau u olls ke Kuala Kangsar dan makan laksa kat tepi sungai, pandangan ke seberang sungai adalah rumah makcik-makcik dan saudara mara saya di sepanjang tepi sungai. So, kami beraya kat rumah2 tu la. Tapi masa nie terkandas sekejap sebab makcik kami yang sorang nie pergi beraya la pulak. Tapi sebab view dari sebelah rumah makcik sorang nie sangat cantik, siap ada tempat lepak pulak tu, boleh la kami duduk-duduk sekejap kat sini.



Qisya enjoy betul sebab raya kali nie dah boleh berjalan dan dapat makan macam-macam.


Dah beraya ramai-ramai nie, main sumbat je kereta mana yang ada ruang...



Hasil DSLR Nikon D7000. Habis segala eksesori tambahan kat muka nampak clear. Me loike + dun loike. Qisya baru bangun tido dah dipaksa bergambo. Muka tengah tahan nak menangis la tu.


Adik saya yang terel masak cheese cake dan biskut raya yang sedap-sedap gigih membancuh air.


Kami tak dapat nak beraya banyak rumah disebabkan ini. Sekali datang sampai tak muat laman rumah Mak saya nak parking kereta. Baru nak jalan, dah dapat call suruh balik rumah sebab ada tamu datang. Nak buat macam mana, dah lahir dalam keluarga yang besar macam nie la.....


Cucu Opah yang dah kepenatan beraya sana sini. Masing-masing siap bawak beg pergi beraya. Macam la banyak sangat nak dapat duit raya. hahaha.. (errr....tapi memang banyak pun. siap dah plan nak beli macam-macam tuu...huhu) Dah petang-petang, layan tv baru Opah jer la. Malamnya ada aktiviti lain pulak. Sesi bako-bako. Nanti cerita kat entri lain ya. Esok nak kena pergi kursus pulak. T_T......



Posted by Picasa

9 comments:

  1. comell pic nyerr. saye pon suke =)

    ReplyDelete
  2. waahh sedondon.. cantik gambar..

    ReplyDelete
  3. pink days... sangat harmoni.. cantik sgt....

    ReplyDelete
  4. eh, semua kain yang sama. look nice!!

    salam perkenalan

    ReplyDelete
  5. salam kenal..

    seronoknya..sedondon habis..bersatu hati semuanya.

    ReplyDelete
  6. wahhh, meriahnye..
    abes sekeluarga sedondon..
    cumeii sgt!!!

    ReplyDelete
  7. woahh,gamba 1st tu cun!sedondon...heee

    ReplyDelete