Tuesday, 17 April 2012

Diapit Blogger famous!

Ehem-ehem!
terjumpa di bloglist seseorang.
di bawah senarai Rich and Famous.

#terselit di situ....  (sebelum nie nama blog ini adalah Cerita Bahagia)

macam ni pun jadi le.
kembang jugalah bunga setaman di hati.

p/s: tapi sangat tenyata yang saya adalah tersesat di situ. Rich? huhu..... Famous? nangis. Lari laju-laju sambil tangan huru hara macam gaya Peej Burhan. LOL...




10 comments:

  1. namanya.. akak punya blog.. TERBAIK!!

    ReplyDelete
  2. Famous? Yang tu boleh dterima la sis.. Hehehehe!

    ReplyDelete
  3. adoiiii.... apakah kriterianya? mereka tu semuanya uv sampai beribu riban sehari. blog ni nak dapat 100 uv pun jenuh blogwalking.

    mode: rendah diri rasa nak nyorok dalam lemari...huhu..

    ReplyDelete
  4. untunglah... maknanya blog anda jugak di beri perhatian =)

    ReplyDelete
  5. jeles I....semuanya jelita blogger tu

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum kak yana :)

    Mungkin, pada pemilik blogger, akak rich n famous pada sudut yg 'berbeza' kot.. :)

    #akak, janganla smpai nangis2 kak, rasa bersalah lak saya buat entry tu,hahahah. Takpa kak, selagi hayat dikandung badan, apa2 impian masih boleh dicapai dengan usaha dan izinNYA. apapun impian akak, muga tercapai hendaknya.. :)

    ReplyDelete
  7. tahniah kak.. kan saya dah cakap.. setiap apa yang akak tulis , pasti akan ada pembacanya.. dan saya salah seorang daripada pembaca setia akak.. :)

    ReplyDelete