Sunday, 1 April 2012

Sekitar Kayuhan Malam Earth Hour 2012

Dah alang-alang saya berada di lokasi kejadian,
haruslah buat laporan, ye tak?
Mula-mula dalam pukul 8 malam macam tu, tak berapa ramai orang sangat.
musykil juga, tak ramai join Kayuhan Malam ni ke?

# di persekitaran pentas.


#disebabkan saya duduk di gerai, tak sempat nak tengok pelepasan peserta. Dah sampai baru sempat snap.


#tak sangka dapat sambutan macam ni. Ramai yang join rupanya.


#seronok tengok diorang ni. Rasa nak join sekali.


#macam best pulak tengok suami isteri pun pakat ramai-ramai kayuh basikal.


#budak-budak yang kayuh basikal dapat belon comel. Seronok tengok budak-budak happy. Yang berlarian di padang pun ramai. Siap main badminton.


#band main gendang-gendang.


#pemandangan ke gerai jualan.




Dalam pukul 10 malam macam tu baru ramai orang di gerai jualan.
happening betul malam tadi.
seronok kalau selalu ada program kekeluargaan macam ni.
menyihatkan pulak tu.
harap-harap ada banyak lagi program macam ni tiap hujung minggu.

maaf gambar tak berapa kualiti.
yang bergegar pun tepek juga.
asal ada laporan.
katanya blogger. 
tak gitu? hehe.



11 comments:

  1. wah, pemandangan yg indah. sya pun join juga event ni (:

    ReplyDelete
  2. steff...ada kat sini ke mlm tadi?

    ReplyDelete
  3. tq share..gambar tu..ish..mmg hajat nak ke sana semalam..saat akhir ada pulak aral melintang pukang...

    ReplyDelete
  4. sory k yana...semalam balek lewat la...member ajak pegi orkid plak..

    ReplyDelete
  5. izan...nak tengok kayuhan malam, ada mlm tadi je. Nak tengok gerai saya, tiap jumaat, sabtu dan ahad. Singgah le. Boleh jumpa izan... :)

    ReplyDelete
  6. noh....akak pun balik lewat mlm tadi. Kol 1.30 baru balik. Masa nak balik tu, tengok terlalu ramai mat motor serbu dataran. Takut pulak rasanya.

    ReplyDelete
  7. beshnya dapat join yer yana...malam tu yanty tak pi mana pun cma tahun lepas...duk umah seharian penat menegjar mya...huh..

    ReplyDelete
  8. wow..bestnyer...meriah tu... hurm.. nyesal tak pergi..

    ReplyDelete