Saturday, 14 April 2012

Suka tulis entri SENGAL

Nak cerita sikit pasal sorang blogger ni.
dia punya entri memang selalu buat saya sawan gelak sorang-sorang kat opis.
*dah masuk kerja awal kol 7 mesti la baca blog dulu. hik hik.
macam hareemmmm je kebanyakan entri dia.
memang rasa nak lempang laju-laju. hahaha.

entah kenapa saya suka baca entri yang lawak-lawak macam tu.
betul-betul rasa release je serabut yang bersarang di kepala.
terima kasih banyak-banyak kepada semua blogger.
terutama yang lawak-lawak.
seronok baca, tau.

bukan maksud saya luahan perasaan tak puas hati di blog itu tak boleh.
suka hatilah nak tulis apa di blog masing-masing.
*saya pun ada buat. hehe..
tapi cuba baca balik, rasa tak best, kan?
macam tulah orang lain yang membaca sesuatu yang negatif.
rasa kurang best di situ.
last2 letak komen suruh bersabo jelah. huhu..

eh? pasal entri semalam di blog ni.
itu entri tak puas hati saya terhadap si polan yang skodeng blog ni untuk jadi bahan mengumpat.
seronok gamaknya bagi pahala free kat I.
itu aje.
sekarang dah lega. heheh.
mintak mahap sebab menyebarkan aura feeling negatif saya.
sekarang dah cure and feeling better.
*ecewah....tetibe sawan omputih pulak dah....
hahaha..... 

siapakah blogger itu?
walaupun blog saya tiada di bloglist dia, tapi dia rajin datang singgah dan komen.
*ahkak sedor, ahkak tak comey macam Lyssa Faizureen...
thanx BONI .
selalu buat akak gelak sorang-sorang.
sengal tahap gaban betul. LOL..
Jom la pakat ramai-ramai serbu blog dia.


Boni JLL3

p/s: blogger yang rajin letak komen, akan dipromosi di blog ini. Ikut giliran ye. Tata.



17 comments:

  1. hihi . lahhh , Si Boni tuh kaaa ?? Dia memangg pandai buat lawakkk !!! haha . Gelak tertonggeng2! :P

    ReplyDelete
  2. Lyssa..... Uik! Baru letak nama terus singgah. hahaha.....
    tahap sengal si Boni mmg tak menahan langsung la... LOL..

    ReplyDelete
  3. bagus gak gelak2 ni kak..sedikit sebanyak boleh jadikan terapi diri.

    pastu org kata awek muda...hehehe...

    ReplyDelete
  4. haa..mesti terjah blog dia nnt...syukurlah yana dh ok..hihi...peace no war :)

    ReplyDelete
  5. yana...ok jugak tu...sbg motivasi sblm mulakan kerja...

    ReplyDelete
  6. kalo entri luahan perasaan maybe kena pada tempatnye ler... hehehe

    ReplyDelete
  7. nak gelak sampai sawan gakk la kak haha

    ReplyDelete
  8. cik nur...mmg terapi untuk org yg terlebih drama mcm akak nie. kih kih..

    ReplyDelete
  9. izan....takse mende lah. saje je nak cuit sikit2... :)

    ReplyDelete
  10. kak kamsiah.... itu sudah semestinya. Kena ambil feeling ceria2 dulu sebelum memulakan hari... :)

    ReplyDelete
  11. Rapunzel Cikilolo..... kadang2 entri tak puas hati yang mengundang kontroversi tu seronok juga dibaca. hehe

    ReplyDelete
  12. cik pha.... wehhh....karang dah tak cun mcm lisa surihani jgn salahkan akak pulak tau. hahaha

    ReplyDelete
  13. nak terjah blog orgnhya pula :D

    ReplyDelete
  14. hahahahaha thanks kak.. hahaha.. adoiyai.. satu penghargaaan ni.. rasa longgar je lutut ni. rasa takleh jalan. spender sampai2 koyak2 ni pas kena puji..hahahah.. tenkiu kak..

    ReplyDelete
  15. Boni.... spender koyak beli la baru. tak kosser nak sponsor. hahaha..

    ReplyDelete
  16. kak sal pun suka baca entry2 sengal dr entry2 serius..dan lagi suka baca entry pendek2...hahaha..padahal sendiri punya ikut teradap ajer nak tulis..ngeee...

    ReplyDelete