Monday, 2 April 2012

Update sikit Je

Mokcik busy sekarang ni.
tetiba banyak pulak orang order VCO Catalyst.
sini sinun.
yang taip sms nak order 'sabun VOC' pun ada.
mintak mahap le.
mokcik tak jual sabun.
Mokcik jual Minyak Kelapa Dara atau Virgin Coconut Oil (VCO) jenama Catalyst.
gambonya macam kat bawah nih.

#nampak dah? Kotaknya kaler putih merah. Dalamnya VCO dalam bentuk softgel. Makan sebiji pagi, sebiji malam. Harganya RM39.90 cukup bekal untuk sebulan.

Letih jugak le nak menaip kena explain banyak kali mende apekah VCO itu.
Betoi ka kotak dia merah putih. (yg nih soalan yang paling bikin mocik pening. Sebab dah hulur sendiri kat tangan dia ini barang. haishhh...)
Apakah khasiat dia.
Macam mana nak juai dia.
dan macam-macam lagi.
jadinya mokcik busy melayan.

mana yang boleh dihantar sendiri, mokcik tolong hantarkan.
mana yang tak boleh, mokcik mintak tolong posmen.
tak susah pun.
mokcik pun tak suka sesuatu yang complicated.
kalau u olls teringin itu VCO  jugak,
sms/call je mocik 019-2764682.
nak sembang berborak dengan mokcik pun boleh.
tapi janganlah kat telefon.
datang terus di gerai mokcik di Dataran Kemerdekaan Shah Alam setiap Jumaat, Sabtu dan Ahad.
siap ada diskaun.
tiada kos postage.
amacam? ok?

p/s: pale makin ting tong sejak bz berniaga. Rindu nak jalan2 di blog u olls... 




18 comments:

  1. Yana...tolong hantar VCO tu ke seksyen 4..jalan kaki je tau..he he..

    ReplyDelete
  2. @ZalinZalina .....boleh je. Dekat dgn restoran mawaddah ke? Hari ni hari kesihatan setempat kerja. jalan kaki satu senaman. wiiii....

    ReplyDelete
  3. Sian mokcik.. Tp bz2 pon smpt updet blog.. Sy takde updet2 da skrg.. Rase nk bako je blog tu.. Hahahah~

    ReplyDelete
  4. 1 kotak utk sebulan.. RM39.90?

    ReplyDelete
  5. selamat berniaga...tuhan nga bg rezeki tu...

    ReplyDelete
  6. Bizinya businesswoman sorang ni.. Selamat maju jaya yer..

    ReplyDelete
  7. vco ni byk khasiat,kan...tp mana lbh ok,vco atau epo?

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..rezeki melimpah2 ni.. :)

    jgn pening2 ye...buat keja pelan2.. :)

    ReplyDelete
  9. sha... hebak (sangatlaahhh) cari penat . kui kui kui..

    ReplyDelete
  10. liyana zahim....jangan la bako. Mana nak cari entri sengal cengiitu lagi dah...huhu

    ReplyDelete
  11. Adam Hawa...dalam nya ada 60 biji. 2 biji sehari cukup la utk sebulan. :)

    ReplyDelete
  12. noh.... Tq Noh..moga dipermudahkan... :)

    ReplyDelete
  13. Syani....Thanx...semoga mokcik nie x cepat patah semangat. huhu..

    ReplyDelete
  14. kak Kamsiah... saya jual VCO mestilah VCO lagi hebat. ekeke...

    ReplyDelete
  15. Cik nur... pening sbb letih je. Karenah2 customer tu tade hal...warna warni kehidupan kekdahnya. hehe

    ReplyDelete
  16. tak pe.. yang penting cari rezeki.. jika bisnes tu lebih berfaedah dan membawa keuntungan, jangan pedulikan apa2 lagi..fokus pada yang tu.. dan semoga terus sukses dalam kehidupan tau.. amin.. :)

    ReplyDelete