Monday, 1 July 2013

Happy birthday Qisya sayang!

Assalamualaikum wbt....bismillah...

29 Jun hari tu birthday Qisya yang ketiga.
Tiada birthday party untuk dia tahun ni.
Kami decide bawak dia jalan-jalan pi KL je.
Kami ikut saja apa yang dia nak.
hehe...nasib baik belum berapa pandai sangat nak minta hadiah bagai.
Cuma dia kata dia nak potong kek.
Maksudnya kek sebiji le tu.


 #tanya nak makan apa kat dia, balik-balik nak nasi goreng cina. Layan kan je la birthday girl ni. Makanya kami lepak kat Food Republic je. Kat situ macam-macam pilihan ada.



 #teruja sungguh tengok cupcake comel-comel. Nasib dia tak mintak yang ni. hehe..



 #nak pakai dress ni jugak. Jenuh suruh tukar tak mahu tukar. Feveret dress gamaknya. Ok. Mama layankan aje walau pun dalam hati....'adeh la Qisya oiii...ini baju pakai kat rumah je'. huhu...



 #buat kedai Ajmal ni macam rumah diorang pulak. hadoii...



 #ini time tak bergaduh ceritanya....hehe



 #ramai juga yang melepak kat Pavillion ni.











 #ini memang muka puas hati ni... 



#esoknya baru belikan sebiji kek untuk dia. Ini pun feveret dress dia. Dah macam takde baju lain. Adeh laa......




Dah alang-alang si kecik ni suka sangat bergambar, mama pun ambik kesempatan suruh dia jadi model untuk Audrra Blossom.
Amacam comey tak baju-baju peplum ni?
Sesiapa nak order, sila pm Audrra Blossom, sms/whatsapp 019-2764682.
Silalah jangan suruh pm, pm dan pm tak berkesudahan kerana PAGE tak boleh pm dulu.
Saiz yang Qisya pakai untuk usia 3 tahun seperti di dalam gambar ialah saiz S.
Berat dia dalam 13 kg gitu.

Ops!
Cerita pasal birthday Qisya ke baju peplum pulak melalutnya...haha..
Tapi apa salahnya beriklan terus ye tak? :D

Untuk si kecik Qisya kesayangan mama ni, semoga terus membesar dengan sihat dan cergas.
Semoga jadi anak yang cemerlang di dunia dan di akhirat.
Doa mama akan sentiasa ada untuk Qisya selagi hayat dikandung badan.
Insya Allah....




14 comments:

  1. hepi bestday qisya comell..:)

    ReplyDelete
  2. Hepi bufday qisya...

    dari muka baby kat header dlu2...skang da besar... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq uncle noh. Memang rasa cepat sgt masa berlalu. Rasa baru lagi tegur2 noh kat blog. haha..

      Delete
  3. hepi besday Qisya...
    sangat comel...

    ReplyDelete
  4. Sangat comel...

    Berat qisya sekarang berapa eh..

    Shinta da 5tahun, tapi aku rasa fizikal dia x beza sgt dgn shinta..

    Selamat hari jadi qisya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aunty nong yg sweet. Last timbang dia beratnya 10 kg je. Skrg x tau berapa.

      Delete
  5. ooo dah 3 tahun ya budak comel ni...dah boleh plan ada adik la tu hehe...

    comel Qisya jadi model baju tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....tq aunty kamsiah. Nangis kalau x dpt pakai baju tu. Pening nak layan. Kadang2 nangis tak nak pakai baju. :D

      Delete
  6. Selamat ulangtahun kelahiran sayang.. :)

    ReplyDelete
  7. Happy birthday sayang.... Salam kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aunty... :) salam kenal juga. Rajin2 la singgah... :)

      Delete