Sunday, 2 March 2014

Telekung Lycra Lace dan kain pasang cotton


Assalamualaikum wbt...bismillah...

Hujung minggu yang busy sebab stok telekung lycra lace dah sampai.
Kain cotton pun dah sampai.
Sesuai untuk pakej hari raya nanti.
Biasanya 2 bulan menjelang raya, ramai tukang jahit tak menerima tempahan.
Membuat persiapan awal adalah sebaik-baik perancangan.

Stok telekung lycra lace kali ini lebih menawan kerana terdiri dari warna-warna lembut pilihan ramai seperti cream dan pink.
Jadi, silalah grab untuk hari raya nanti.
Jangan lupa pm di fb/ sms/whatsapp 019-2764682 untuk sebarang pertanyaan.

 Stok kain cotton pasang.


 Telekung lycra lace warna pink.


 Telekung lycra lace warna pink dan biru.


Telekung lycra lace warna tofee dan cream.


 Telekung lycra lace warna toffee.


 Sebahagian kain cotton pasang.


 Sebahagian kain cotton pasang.

 Sebahagian kain cotton pasang.

Telekung lycra lace yang cantik dan selesa sangat dipakai.
Pastikan anda ada koleksi ini.
Banyak lagi warna-warna pilihan yang lain.
Jangan segan-segan whatsapp ke 019-2764682.



7 comments:

  1. Replies
    1. Yg tukang jual pun kemaruk jugak pilih. Hehe

      Delete
  2. nak beli sekali dgn model telekung tu boleh tak...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Model adalah bini orang, okeh?? Hahaha...

      Delete
  3. sungguh cantik kaler2 telekung lycra ni...
    saya pun ada dan sangat sejuk ketika memakainya..

    jemput ke blog saya juga...
    salam suai kenal..
    http://bit.ly/1mBJoLO

    ReplyDelete