Friday, 9 May 2014

Warna Pink yang comel

Assalamualaikum wbt...bismillah..

Happy hari ni sebab si comel yang diorder dah sampai.
Comel?? La sangaatt...kikiki...
Saya dah terkena sawan pink gamaknya tahun ni.
Tetibe pulak fefeeling anak- anak yang suka pink.
Dah macam- macam barang warna pink saya beli tahun ni.
Kelakar la pulak rasanya.
Masa kecik dan zaman remaja, tak pernah minat warna pink.
Tetiba dah nak kertu baru rasa nak terminat pulak.

Mula-mula tu tak berapa nak perasan.
Tapi dah tengok macam-macam yang dibeli tahun ni warna pink, baru la terfikir.
Entah-entah sebab selalu belikan barangan untuk Qisya yang berwarna pink, saya pun terjangkit pilih warna pink untuk barang-barang sendiri.
Adoyaiii.....bahaya jugak main jangkit-jangkit ni. hahaha...

Meh tengok sebahagiannya....


#handbag dan wrislet warna pink. :D


#flip cover pink.

dannnnn......si comel yang dimaksudkan...
























tada!!!

#powerbank warna pink!!


Comel, kan?
Ada yang kata macam sabun, ko.
Lantak la.
Asal nampak comel. ekeke....
Haru tak haru, dah bertambah koleksi barangan berwarna pink....... :p

Edit: beberapa hari lps entri ni ditulis, saja2 main funnytest kat fb. Hasilnya?



Haihhh....kebetulan la pulak!!



5 comments:

  1. bestnya kak. comel lagi barang2 tu. jealous kejap -.- haha

    ReplyDelete
  2. pink adalah kegilaan ramai wanita diluar sana termasuk sya.. i loikee

    ReplyDelete
  3. Comel je power bank kaler pink gitu..macam mainan..heheh

    ReplyDelete
  4. Wallaaa...comelnya power bank kaler pink...nak jugak, nak jugak...

    ReplyDelete
  5. zura tk berapa obses sgt ngn pink, setakat suka gitu gitu je la.... kekadang pakaikan jgk baju kaler pink kt anak2

    ReplyDelete