Friday, 20 April 2012

Feeling tulis Diari..

Hari dah pukul 5 petang.
tapi saya masih di opis angkara nak menyiapkan kerja-kerja 5S.
minggu depan kena audit lagi. huhu...

rasa macam ragu-ragu je nak berniaga malam nie.
sakit kepala pun ya.
dari pagi sampai petang ke hulu ke hilir.
tak sempat nak online.
penat usah kira.

nak tengok blog pun dah macam tak best petang nie.
asyik nampak 'penggunaan internet dipantau' je.
macam-macam lagi dah di blocknya.
hari tu fibox dan sekarang follower pulak.
sabo je la tak nampak avatar u olls yang comey2 tu.

nak berniaga ke tak nak malam ni?
nak ke tak nak?
takpelah.
naik kereta dulu pastu tengok kereta tu nak menghala ke mana. 
boleh?
hahaha.....perasan konon-konon kete I tu macam Bumblebee Transformers pulak dah.

ok.....dah ting tong je rasa kepala petang ni.
esok nak bercuti ke tepi laut la.
rehat-rehat dengan anak-anak.
tata.



8 comments:

  1. wekend bawak2 la rehat ya...:)

    ReplyDelete
  2. hahahaha..kalau tak larat, rehat le kak.hehe

    ReplyDelete
  3. berniaga kat mana..cer cerita lokasi..boleh izan g terjah..hhuhuhu..izan dok area shah alam gak

    ReplyDelete
  4. bykkan rehat..nanti sakit..lagi susah..

    ReplyDelete
  5. jgn pksa diri.. lau xlarat rehat la :)

    ReplyDelete
  6. dah penat pun pikir anak anak lagi kan... kecian kat ibu...


    hehe... dah lama tak jenguk sini..

    ReplyDelete
  7. Bgus la klu skali skala rehat2.. Msti penat bkerja..

    ReplyDelete
  8. hai kak yana! rindu la kat awak ;) take care..hehe

    ReplyDelete