Tuesday, 24 April 2012

Hujung minggu yang damai

Hujung minggu rehat-rehat tepi laut bersama anak-anak.
sempat layan novel weh...


#pemandangan chalet penginapan kami.


#masa ni air laut tengah surut.


#dapat chalet yang lagi best dari sebelum ni.


#bilik cerah terang benderang sebab banyak tingkap. Nampak laut pulak tu. 


#lepak kat bilik layan tv dan novel. heaven! hehe..

apesal?
macam familiar ke gambar-gambar  ni?
memang pun.
saya pernah buat entri pasal tempat ni.
boleh baca kat SINI



9 comments:

  1. wahh, bestnye. nak ikut. x ajak pon.. heheee..

    ReplyDelete
  2. ooo...makan angin ya...tak mcm kita kat sini...terperap kt umah ja hehe

    ReplyDelete
  3. farah kucheng.... len kali kalau nak pi lagi akak ajak. :)

    ReplyDelete
  4. kak kamsiah.... ala kak. dah banyak minggu tak berehat di hujung minggu. Ini pun sebab encik hubby ada meeting. anak takde sape jaga, so ikut dia je la. :)

    ReplyDelete
  5. Wow.. Knapa rsa mcm syok je prgi sna? Sy dh lama tak spend time dengan fmily.. Sedih skit.. Tp, insyaAllah, dpt la mrasa mcm tuan empunya blog ni dgn fmily.. Will miss my family..

    ReplyDelete
  6. memang cuti yang merilexkan..tengok Tv dan baca novel..best!!
    Ambil Kesempatan Vote Me as Blogger Of The Year

    ReplyDelete
  7. memang cuti yang merilexkan..tengok Tv dan baca novel..best!!
    Ambil Kesempatan Vote Me as Blogger Of The Year

    ReplyDelete
  8. ini adalah tempat favorite aku. sebab boleh mengail tanpa perlu keluar pintu utama. tapi malangnya, untuk 28hb april ni dah fully booked. terpaksa cari port lain. ceh!

    ReplyDelete
  9. tmpt ni asek fully booked jer... ntah bile nk dpt book satu bilik kt sini...

    ReplyDelete